shopify site analytics

Share This Post

Nieuws

Zowel Europese beurzen als Crypto weer in de lift

Europese beurzen

Zowel de AEX-index als de MidKap steeg vandaag. De AEX-index eindigde op 568,87 punten, een stijging van 0,4 procent. De MidKap steeg met 0,5 procent en eindigde op 856,98 punten. De overige Europese beurzen, zoals Londen, Parijs en Frankurt zagen een waarde stijging tussen de 0,2 en 0,9 procent.

MidKap

De grootste stijger in de MidKap was dat van TomTom met 2 procent winst.

Telegraaf Media Group

TMG kreeg maar liefst 3,5 procent erbij en Mediahuis, de Vlaamse branchegenoot, wil haar beursnotering bij Euronext beëindigen.

Unilever

Door de hoge stijging, 7,1% van Fever-Tree, luxe frisdrankmaker in het Verenigd Koninkrijk, toont Uniliver interesse in overname. Het aandeel van Unilver steeg vandaag met 1 procent.

Euro

De euro steeg vandaag naar 1,2279 dollar waar gisteren nog 1,2240 dollar per euro werd neergelegd.

Olie

De olieprijs daalt met 0,5 procent in tot 63,62 dollar voor een vat olie.

arrow-14 Ga nu aan de slag bij Markets.com of Plus500 en handel online in CFD’s!

Crypto

In eerder bericht stonden we deze week stil bij de cryptofall, maar de crypto munten lijken zich te herstellen en groeien weer hard omhoog. Verwachting is dat de crypto munten weer snel op het oude niveau zullen staan en zelfs daarboven zullen uitstijgen.

koers crypto

Bovenstaand overzicht geeft een mooie stijging weer en het zal volgens crypto specialisten niet meer lang duren om weer op het oude niveau uit te komen. Je kunt dus nog steeds op een goed moment instappen, dus wacht niet te lang!

arrow-14 Ga nu aan de slag bij Markets.com of Plus500 en trade CFD’s in crypto’s!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register