shopify site analytics

Share This Post

Forex

Zit goed op koers.

Om met het goede nieuws te beginnen heb ruim 5400e toegevoegd aan de Forex 1 miljoen bankroll. Ik zat in diverse prachtige runnetjes in een
80 tal trades over de laatste dagen. De koersen breken niet uit en draai ook snel posities tegen de support en weerstandlijnen en dat gaat tot op heden uitstekend en mij hoor je ook niet klagen. Ik moet zeggen
dat ik ook wel een beetje de angst heb dat er eerdaags verliezen op de klok moeten komen aangezien ik er helemaal van bewust ben dat dit geen 200 dagen zo door kan gaan en ik half juni al klaar ben met de challenge. 😉

De donkere wolken zullen ongetwijfeld een keer langs komen en daarom is het zo verschikkelijk belangrijk dat ik altijd een stoploss in bouw zodat het account goed beschermd blijft. Ik heb de laatste dagen veel gehandeld in: Aardgas, Olie, Goud en Euro/Usd en een enkele exotische uitstapjes zoals: Euro/GBP en tarwe. Via de chat roep ik regelmatig wat voor posities ik heb en soms maak ik ook maar hele kleine ritjes van een pip of 10 maar als je dan een positie aanneemt van 2ton dan voeg je toch weer zo’n 140e toe aan je bankroll. Ik stap de laatste tijd vooral in gas als die een keiharde daling of stijging laat zien om te anticiperen op de rebounce en daarna ook weer netjes de positie af te sluiten.

Soms baal ik ook van het feit dat ik nog te kleine posities inneem als het goed gaat maar daar moet ik mij gewoon overheen zetten. Ik moet dit stapje
voor stapje doen en er zeker geen gokspel van maken anders gaat het vroeg of laat een keer fout. De 500e die ik had geinvesteerd in Travelist (zie zijn blog) is helaas op dus die haal ik van de bankroll weer af. Ik heb alvast de eerste uitbetaling gedaan vanuit Plus500 en op mijn bank laten storten zoals jullie kunnen zien op onderstaand bankafschrift 🙂

Totale stand winst is nu: 9613,12

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register