shopify site analytics

Share This Post

Forex

Winst

Hi!
Maandag en nu al winst! De week is nog maar net begonnen. Zoals jullie misschien weten is de olieprijs veel in het nieuws en daar moet jij als handelaar gebruik van maken! Gisteravond lag mijn winst op 168 euro! Velen zullen meteen sluiten denk ik. Maar ik dacht nah dat stijgt wel het is nog vroeg, helaas s’ochtends bij ontwaken een verlies van 20 euro šŸ™ Maar ik liet hem open staan, want de Amerikaanse olie voorraad is onverwachts toch lager dan gedacht (wat weer betekend dat de prijs voor olie omhoog gaat actie-reactie of oorzaak en gevolg).

Zoals ik vaak heb als de Amerikaanse beurs open gaat is de eerste 10 minuten na 16:00 erg bewegelijk en moet je in deze eerste 10 minuten jouw slag slaan! Ik heb niet voor niets deze naam The Lucky Bird gekozen als ik de naam ook niet waar kon maken natuurlijk. van zondagavond 168 euro winst naar s’ochtends 20 euro verlies naar 395 euro winst en gesloten!

Tactiek? Jezelf goed inlezen in het onderdeel waar je in wilt investeren en kies het juiste moment van investeren. Daarna geduld! Dit heeft bij mij gewerkt en kan misschien ook voor jou helpen. Met deze tactiek zit ik nu al sinds afgelopen donderdag, met een inleg van 40 euro in olie op een totaal winst van 650! Dat verdien ik normaal gesproken niet in 5 dagen tijd bij de AlbertHeijn om de hoek.

Ik meld er wel bij het handelen in opties, CFDs of aandelen is altijd op eigen risico!
Ze melden niet voor niets: Uw vermogen is in gevaar en kan mij hier zeker bij aan sluiten. Ik deel een tactiek die voor mij werkend is, maar voor jou misschien niet. Je zou voor je zelf moeten uitzoeken wat werkt en wat niet. Nog geen ervaring? dan raad ik aan om eerst een demo account aan te maken voordat je met het echte geld aan de slag gaat!

Ik ben benieuwd wat jij ooit op een dag hebt behaald en welke tactiek bij jou geholpen heeft!

Alvast een fijne avond!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register