shopify site analytics

Share This Post

Forex

Wie ben ik?

Hallo best lezers,
Omdat ik hier schijnbaar de mogelijkheid heb om een blog te schrijven zal ik daar dan ook maar dankbaar gebruik van maken.
Verwacht geen regelmatig bijgehouden dagboek, zo zit ik niet in elkaar, maar zo af en toe zal ik zeker mijn wederwaardigheden opschrijven.

In zo’n eerste blog is het natuurlijk goed fatsoen om jezelf even voor te stellen. šŸ™‚

Nou ik ben dus Coen en ben 43 jaar, woonachtig in Eindhoven. Ben al sinds jongs af aan geĆÆnteresseerd in spelletjes, gokken, beurzen en wat dies meer zij. Sinds mijn studententijd ben ik actief op de beurs en in 2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met ForEx, maar toen wegens gebrek aan fondsen niet mee doorgegaan.

Toen ik via PokerInfo hier op Forexfox terecht kwam was dan natuurlijk ook snel een account op Plus500 gemaakt en ben ik nu bezig de $20 te verbranden. 2 mogelijke trades is natuurlijk ook niet het beste bankroll management.

Zo dat was het zo’n beetje. Als je vragen hebt, stel ze dan. Ik zal ze naar ‘Lust und Laune’ beantwoorden :p .

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register