shopify site analytics

Share This Post

Forex

week 07, 08 en 09

Merry new year šŸ˜€
Zo, nu dat we dat gezegd hebben, over naar het hoofdonderwerp, het handelen van de afgelopen drie weken.

omdat het nu toch al drie weken geleden is kan ik niet te veel meer zeggen over hoe ik me toen voelde maar ik weet wel dat ik een echte beginners fout heb gemaakt dat me een zware klap heeft bezorgd.

Gelukkig niet zo zwaar dat ik bijna alles kwijt was maar toch zwaar genoeg om me terug met beide voeten op de grond te zetten.

Ik heb namelijk men verlies laten lopen en lopen tot ik ongeveer 200 pips verlies had. Nu opzich zou dat niet zo erg zijn, ware het niet voor het feit dat ik twee trades open had staan met een lot grootte van 0.5 of met andere woorden 50cent per pip en met een account van om en bij de 370 euro is dit toch zo’n 100 dollar of 75 euro. En 75 van 370 euro is zo’n 20%.

Door dit verlies ben ik dan de laatste paar weken van het jaar heel wat beter gaan traden, dit resulteerde in niks anders dan winst tot op de laatste trading dag van het jaar.
Met dit laatste heb ik dan eigenlijk ook week 08 en 09 besproken. Die weken alleen maar winst gemaakt en men verlies beetje bij beetje terug verdiend.

Nu zijn we een nieuw jaar en men doel is uiteraard nog niet veranderd. Hopelijk word 2011 het jaar waarin ik het licht zie en echt winst maak. Hiermee bedoel ik dus ook winst, dus al men verliezen over het afgelopen jaar en een half ook terug verdiend, wat zo’n 1500 euro is.

Ik zal binnenkort zulu ook eens een kans geven, al wil ik wel eerst zien hoe Armijn het er vanaf brengt deze maand.

Let’s go for it:cool:

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register