shopify site analytics

Share This Post

Forex

week 04

jaja, en we zijn een maand bezig.
Ik wou dat ik kon zeggen dat ik in de winst zit maar spijtig genoeg is het niet zo.

Nuja een drama is het nu ook weeral niet aangezien ik nog steeds mee draai en net iets minder dan 10% in het verlies zit, dus het is perfect mogelijk om tegen het einde van volgende week in de winst te zitten.

Nu over de afgelopen week.
Deze ging eigenlijk best goed. Zoals ik vorig week gezegd heb, ben ik deze week begonnen met het weg laten van een aantal indicatoren en me meer op de PA zelf te richten. Dit ging opvallend goed, misschien omdat ik na iets meer dan een jaar het eindelijk begin te snappen, I think :rolleyes:.

De week begon echter met een verlies van 33 pips. Dit was niet verschrikkelijk veel en enkele uren later na mijn verliezende trade zag ik een kans om short te gaan op GBP/USD en EUR/USD, deze nam ik dan ook.

Ik sloot ze spijtig genoeg iets te vroeg en ging aan de haal met een kleine 5 en 10 pips. niet erg dacht ik, nog kansen genoeg. En ja hoor GBP/USD bleef maar dalen, dus ik er terug in gesprongen en enkele uren later de trade gesloten met 20 pips profit. ’s Avond was er nog een kans om short te gaan om GBP/USD omdat hij nog steeds aan het dalen was.
Ik die gepakt en net zoals in het begin van de dag een kleine winst van 5 pips.

Dinsdag heb ik niet getrade omdat ik niks zag op de momenten dat ik online kon(damn you school :mad:). Wat erg spijtig was aangezien de majors een duik namen. Hoe vervelend dat ook mocht zijn, ik heb niet uit frustratie gewoon een trade geplaatst, maar afgewacht. Ik zag dat de euro en de pound op een support niveau waren gekomen en besloot om twee orders te plaatsen op de euro tegenover de dollar. En ja hoor, ’s anderdaags traden men orders in werking.

Diezelfde avond heb ik nog de eerste positie gesloten met een winst van 21 pips. Achteraf bekeken had ik het beter opengelaten maar achja, beter 20 pips in de plus dan 100 in de min 😉
Mijn tweede order had ik lager gezet met de verwachting dat de koers verder zou dalen, maar de feestdag(en) in Amerika bracht(en) roet in het eten waardoor ik op een bepaald moment zelfs 100 pips in de min stond. Nu ik was meer dan 50% zeker dat het verder ging dalen dus liet ik het open staan. Door de lage volatiliteit bleef men trade echter nog een dag langer open en in de min. Maar op vrijdag was het dan eindelijk zover, omstreeks 11:15 sloot men trade op 75 pips winst d.m.v. TP.

Algemeen bekeken was het een rustig week maar lonende met 1 verliezer en 6 winnaars, kleine winnaars weliswaar, want de totale winst is 103 pips voor de week.

Ik denk dat ik nog moet leren om men exits beter te plannen aangezien ik er meer kon uithalen, zeker als we weten dat de koers voor de euro de komende weken niet zal veranderen of weinig.

Nouja, op naar week 05!! 😀

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register