shopify site analytics

Share This Post

Forex

week 02

Zozo, week 2 zit er ook al weer op, en wat een week was me dat zeg.
Laten we beginnen bij het begin. Zondag avond, net voor het slapen gaan beslis ik om een order te plaatsen op de eur/usd(ook wel gekend als de fiber), SELL@1.40595 SL@1.40877 TP@1.4, maandag ochtend word ik wakker en ga ik ontbijten. Na een goed ontbijt van chocomelk en een boterham zet ik men PC op en kijk ik hoe het met men order is. Tot men vreugde wer het order geactiveerd en is het gesloten met 59.5 pips profit. “Nou dat is een goed begin” denk ik bij men eigen, laten we dit voortzetten. Spijtig genoeg lukt dit niet en maak ik achtereenvolgens 5 slechte trades, drie op usd/cad, een op eur/usd en 1 op zilver (details kan je hier vinden).

Ok, spijtig, maar laten nog 1 trade proberen, ik zie een kans voor een sell van eur/usd, echter op het moment dat ik het plaats gaat de markt in de andere richting, ik uiteraard niet echt blij maar ik hou voet bij stuk wetende dat het zal dalen, echter ben ik er toch niet helemaal zeker van en zet men TP 2pips in de plus, had ik dit niet gedaan zat ik nu met €100+ winst, echter men TP stond op 2 pips en deze werd dan ook geraakt dinsdag ochtend.

Dit was echter niet men laatste trade van de dag, ’s avonds ben ik op aanraden(mja echt aanraden is het nu ook weeral niet, hij zei gewoon dat zilver nog zal stijgen 😉 ) van Gertje long gegaan op zilver, en met succes, dinsdag avond sloot ik de trade met 158.1 pips winst. Wat een goede beslissing was overigens, want kort daarna stuikte zilver ineen en keerde het terug van waar het kwam.

Zilver was ook de enigste trade die ik op dinsdag had open staan.

We zijn ondertussen woensdag en hier begint de misserie die nog tot vrijdag(vandaag) zal duren.
Ik zal niet te veel in detail aan m.b.t de trades maar ik zal we vertellen hoe ik de verliezen beleefde.

na de goede zilver trade ben ik natuurlijk blij en heb er weer alle vertrouwen in echter is dit van korte duur want men twee orders die ik geplaatst heb op eur/usd worden geraakt maar gaan de andere richting op. Ik nog steeds overtuigd dat het nog zal dalen plaats een nieuwe sell op het paar maar dit maal met een wat groter lot, namelijk 0.05 of m.a.w een halve dollar per pip -wat, laten we eerlijk zijn, nog steeds niet verschrikkelijk veel is-, deze gaat echter ook weer de verkeerde kant op maar ik sterk overtuigd dat hij moet dalen laten hem opstaan tot ik het dan maar sluit met een verlies van 68.6 pips.
Deze trade zet me terug met beide voeten op de grond en ik beslis om dan maar een buy te doen op hetzelfde paar maar dit maal terug met het kleinst mogelijk lot, namelijk 0.01. Tot mijn verbazing -nouja verbazing, ik begin meer en meer te geloven d

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register