shopify site analytics

Share This Post

Forex

week 01

Zo, week 1 met men nieuwe bedrag zit erop. Eigenlijk is het al iets langer aangezien ik men geld vorige week woensdag,27/10/2010, over heb gezet.
Het begon goed men nieuwe account,een goede winst van 61.4 pips met een lot van 0.01. Na deze trade heb ik niks meer gedaan en vliegen we meteen naar deze week.

Nu, we zijn maandag weer begonnen met een winst, dit maal een van 14.4 pips, deze kon ik echter nog hebben laten doorlopen maar achja, ik kon zoveel 😉

De volgende dag terug winst echter was deze erg klein omdat het mijn stoploss raakte. De volgende twee op dezelfde dag waren verliezen van 31 en 30.9 pips.

De volgende dag deze verliezen terug goedgemaakt met trades van 20.1, 47 en 14.6 pips.

donderdag de dag nogmaals begonnen met een winst, ditmaal een van 44.3 pips. Deze trade was dan ook de laatste van dag. Echter is dit nu ook weer niet 100% waar, ik heb ’s avonds nog een trade geplaatst en deze over de nacht laten lopen, dit bleek achteraf niet zo een goed idee te zijn, want de volgende dag -vandaag dus- werd deze gesloten met een verlies van -30pips.

Dit verlies werd de eerste van velen vandaag. Vervolgens maakte Ik nog een verlies van -13.9 pips, dit werd echter te niet gedaan door een trade dat me 15.4 pips opleverde. Kort daarna nog een trade geplaatst in het verlengde van de vorige. Ik was niet zeker of hij verder zou gaan en wou dus voor de zekerheid in cashen, achteraf bekeken was het beter geweest om twee trades van 0.01lots te plaatsen en 1 ervan te sluiten 😮 . Deze trade bracht me 17 pips op.

Nu om het kort te houden waren de laatste trades eigenlijk geen verstandige meer, maar ik wist niet van ophouden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vandaag en dus deze week heb moeten sluiten met een verlies.

Nu, over het algemeen heb ik nog winst, 62.9 pips of 0.71 euro. Wat toch niet slecht is voor iets meer dan een week, toegegeven het is niet bijster, maar kom we zijn er nog.
Nu je zal je mss afragen hoe het komt dat ik 62.9pips winst heb maar maar zo weinig effectieve winst heb, nou, de laatste paar trades waren met een lot grootte van 0.02 terwijl al mijn voorgaande trades met een lot grootte van 0.01 waren waardoor ik dus heel wat verloren heb.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register