shopify site analytics

Share This Post

Forex

Vorming van een set-up in de EUR/JPY (UPDATE)

Maandagmorgen update:
Na gisteren nacht aanvankelijk door mijn trigger van 130.70 te zijn gezakt, is de prijs gedurende de nacht weer opgeklommen.
Omdat ik op zondagnacht niet trade, ben ik de trade niet aangegaan, wat een goede zaak is, omdat door het doorbreken van de EMA34 high de trade invalid is geworden.

De Set-up:

Op dit moment vormt zich een interessante set-up op de 4uurs chart EUR/JPY. De prijs raakt de EMA34 low op 130.87 in een downtrend. Dit signaliseert normaal gesproken een short trade. Omdat de trend echter aan het afvlakken is en omdat we vlak bij een minor psych-level van 130.80 zitten, wacht ik eerst een bevestiging van de prijsactie af met het doorbreken van de support op 130.70.

Stop loss leggen we 5 pips boven de EMA34 high op 131.60, TP1 zal het supportniveau van 130.00 worden en TP2 leggen we op de support van 129.38.

Wanneer je de trade wat agressiever aan wil gaan kun je ook posities inschalen vanaf een doorbraak van de 130.80.

Een verder afvlakken van de trend en/of een doorbraak boven de EMA34 high, maken de set-up ongeldig!

">

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register