shopify site analytics

Share This Post

Blog

Vervolg van 12 april 2016

Hi Forexfoxer!
Hier het vervolg van 12 april jl. Even het geheugen op frissen of voor de gene die de vorige post gemist heeft. op 11 april jl. was er een mooie stijging in de olie prijs, nadat de prijs een bedrag van 42,40 had behaald had ik op 12 april jl. ervoor gekozen om een short te plaatsen van 11 euro op een prijs van 39,95 op dat moment.

Hier het vervolg: S’avonds had ik nog een winst van 34 euro ongeveer en dacht daarom dat het wel goed ging komen. Helaas s’ochtends de volgende dag was mijn verlies te groot en werd deze automatisch gesloten. Een verlies kan natuurlijk helaas voorkomen en daar moet je wel bewust van zijn als je begint met traden.

Gelukkig die dag heb ik gehandeld op de golfbeweging die de grafiek aangaf. Dus zodra hij vrij hoog stond een short en bij een lage prijs een koop, gelukkig heb ik mijn verlies van die ochtend kunnen overtreffen met een winst. Geduld was een schone zaak en ik heb constant met lage bedragen gehandeld en dit rustig op gebouwd. Belangrijkste is dat je niet overmoedig wordt zodra het goed gaat.

Weer een nieuwe dag dus misschien hopelijk weer positieve resultaten!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register