shopify site analytics

Share This Post

Forex

Update: Long in Aardgas en Goud

Dinsdag avond 9 februari 2010 om half 11 (22:30) long gegaan in goud en aardgas met grote posities:300 ounces Goud a 1076.94 en 40.000 contracten in Aardgas voor 5.310.
Volgens mijn gegevens en strategie verwacht ik aankomende tijd een uitbraak naar boven. Euro wint aan kracht toe vandaag en aangezien goud in dollars staat genoteerd zal de goudprijs is dit senario verder stijgen. En extra meegenomen zal goud naar hogere niveaus gaan als de pleuris binnenkort uit gaat breken. Hou deze posities maar even goed in de gaten. Hopelijk kan ik Gas lozen op 5.600 (hopelijk gaat het nog een hele zware winter worden) en Goud wil ik pas verkopen boven de 1150$ range.

Vorige week natuurlijk een top week gedraaid met AEX short posities waarbij ik exact 10.000e hebt geshipt. Daarnaast nog veel kleine trades gemaakt voor ruim 800e in de plus. Waarbij mijn tussenstand (winst) nu uitkomt op: 19.364,55

Dit gaat mijn periode worden, ik voel het aan mijn water. Zit de laatste dagen goed te handelen en zit lekker in mijn vel, The World is mine at the moment. Ik heb wel een stoploss voor goud en gas van 2500e per commodity ingegeven dus kan maximaal 5000e achter de wagen komen met deze posities.

Als ik dus GGGG roep in de chat weten jullie waarom: GO GAS GO GOLD.

Mocht de AEX rebouncen naar ca. 330 dan neem ik mijn short posities verder in (als mijn model dat verder aangeeft)

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register