shopify site analytics

Share This Post

Forex

Update challenge

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben in op 9 februari long gegaan in Gas en Goud. Gas ging heel erg lekker en ging bijna door mijn stop winst heen van 400 pips, echter bedacht die zich op 350pips en de rest is geschiedenis. Gas bijna 600 pips down en staat nu op ca. 4.900. En ging dwars door mijn stoploss heen van 2500euro. Goud had ik perfect aangekocht en ging na aankoop direct omhoog om hier ook te blijven met een koers op het bord van bijna 1130$ was die nog maar 20$ per ounce af van mijn stopwinst. Momenteel staat goud op 1094$ en heb ik zo’n 3500e virtuele winst. Daarnaast heb ik heel weinig gehandeld op een paar kleine mislukte trades na van totaal 600e. Ik sta nu op 19.816,46 inclusief de openstaande goud trade. Ik denk deze pas te sluiten boven de 1150$.
Ik ben aankomende tijd regelmatig op pad en zit dan veel in het buitenland en kan dus bijna niet handelen. Ik zal wel alles in de gaten houden maar van actief traden zal aankomende 3 weken niet zoveel terrecht van komen. Mocht ik een trade opstarten voor een langere periode meld ik mij meteen hier.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register