shopify site analytics

Share This Post

Forex

Tsja: What goes up must come down

Tsja de titel zegt het al en ik zei het Zondag ook op de chat maar ik bedoelde dus niet mijn account grote:( maar ook daar werkt deze theorie jammer genoeg.
Was het Zondag avond nog handelen met winst de rest van de week was het alleen maar rood op het scherm en heeft mij ongeveer 50% van mijn account gekost en sta nu op 9,61 euro met long op eur/usd dus diemoet omhoog anders zal ik bij moeten sorten wat eigelijk niet de bedoeling is maar denk dat ik er niet onderuit kom.

Deze week dus bij lange na niet de target gehaald maar wel heel veel wijze lessen geleerd en gelezen.

Ben nu zelf naar het audioboek van: the way of the turtle aan het luisteren en ben op zoek naar een goed Nederlands boek omdat mijn basic Engels wel ok is maar mijn technics niet echt voldoende is .

Armijn had het over het aardgas en heb nu op de demo aardgas gekocht en het zal mij benieuwen als deze theorie werkt en zal ook de olie rond 21-11 in de gaten houden op het demo account.

Tsja veel gellerd deze week dat is het positiefe te melden en ja kan beter nu fouten maken dan later met een groter account dus ben nog niet down of wat dan ook maar flink wat wijzer en positiefer geworden ook dankzij jullie en jullie posten op de chat en het forum.

Stiekum toch om het hoekje gekeken bij FGXM en bij zulu en ja wie weet later wat meer in gaan verdiepen.

Wil bij deze ook even melden dat het mij opvalt , dat er hier op dit forum geen onderscheid word gemaakt tussen de “grote jongens” en de”kleine jongens” qua account grote en dat iedereen alsgelijk word behandelt , dat is alleen maar top:)

Volgende week weer een update over de gang van zaken hier en bij deze iedereen alvast veel handel plezier gewenst en hopelijk ook winsten of in ieder geval veel wijze lessen mocht dat nodig zijn.

Mvg,
Egbert

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register