shopify site analytics

Share This Post

Forex

Trading the GBP/USD

Nadat ik gisteren dus de margin call had gekregen en virtually broke ben, ging de dollar weer stijgen en had ik er uiteindelijk dus met winst kunnen uitstappen. Zo zie je maar hoe belangrijk money management is, en dat je dus nooit met slechts 20 euro iets kunt bereiken of natuurlijk een lucky streak van 100 trades op rij goed 😀
Om toch wat meer ervaring op te gaan doen met betrekking ben ik nu bij gain capital (forex.com) bezig met een demo account en trade ik volgens het systeem dat op de site van babypips staat. Dit systeem is geschreven voor de GBP/USD, maar werkt ook voor de EUR/USD, tenminste die paar dagen die ik gebacktracked heb.

Tot nu toe heb ik hiermee 125 pips winst en so far so good dus en ik blijf hier nog wel even mee door gaan totdat ik een goed gevoel heb bij de GBP/USD en het systeem. Dan zal ik ergens een mini account openen en het systeem live gaan traden.

I’ll keep you posted.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register