shopify site analytics

Share This Post

Forex

Trading for a living deel 2

project begonnen op 31 januarideel 2 op 12 februari

Zo we zijn zo goed als 2 weken verder, en dus weer tijd voor een update:):) eerst weer even mijn resultaten:

– Fxgm: 103 dollar +53
etoro: 18.10 dollar floating +1
– fxopen: 50 dollar -37
– marketiva: 3.21 dollar +2.1

Zo eerst even over Fxgm want het was een top week, heb een paar verlies trades gedaan en een paar winst trades, gelukkig waren de winnende trades nogal wat groter dan de verliezende trades. Zo ben ik woensdag avond short gegaan op eur/usd, eerst wat in de min maar had een ruime sl dus vond het wel prima, daarna zoals jullie weten ging de pair even bij de zwarte piste neer, en heb op een goed punt (+120 pips) winst gepakt. Daarna rebounce, en ben ik donderdag avond opnieuw short gegaan, en vervolgens zak ik op school en zag ik dat ik weer dik in de plus stond. Even een ritje van +100 pips gepakt.

Ben niet alleen blij met het geld wat ik verdient heb, maar ook met dat ik nu wel degelijk een leuk setupje kan maken. Dit geeft me meer vertrouwen en discipline om door te gaan. Dus zeer tevreden, met dank aan Jaron van fxgm die me gesteund heeft.

etoro, niet veel mee gedaan ben nooit heel zeker over een trade, heb nu een “zie wel trade” gedaan, en dus zien wel.

Fxopen, is de broker waar ik mijn ea op los gelaten heb, ik had beter reslutaat verwacht en daarom stop ik even een tijdje met ea’s.

Marketiva, geen actie.

Ik zou graag wat leuke reacties willen ontvangen van mijn collega traders, dus laat je gaan:D

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register