shopify site analytics

Uitbetaling Plus500 een drama! Onee, het valt mee eigenlijk

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen Uitbetaling Plus500 een drama! Onee, het valt mee eigenlijk

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 53)
 • Auteur
  Berichten
 • #86995

  Uitbetalingen bij Plus500 zijn de laatste tijd een drama! Ruim twee weken geleden een uitbetalingsverzoek gedaan en deze staat nog steeds op “opneming annuleren”.

  Klantenservice meerdere mails gestuurd maar krijg gewoon geen reactie! Hebben meer mensen hier last van, dit is aardig frustrerend.

  Groet, Erik


  Note Redactie

  Zoals verderop in dit topic blijkt zijn alle betalingen keurig gedaan en was er sprake van ongeduld (terecht overigens). Het is erg makkelijk om op internet je ongenoegen te uiten……wij halen dit dan ook niet weg maar laten het staan ter lering en de vermaak van onze bezoekers.

  Sinds afgelopen maandag weer een geld opname kunnen doen bij PLUS500. Ging uitstekend en als je het via Paypal laat lopen heb je het de volgende dag op je Paypal account. Het opgenomen bedrag was meer dan 5000 euro en dat was ook geen probleem.

  +500

  #122642

  Meestal als de opname annuleren knop er na 4 dagen nog staat is er wat aan de hand met je account (uit eigen ervaring). Is dit toevallig je eerste opname? Alle documenten gevalideerd?

  #122643

  Ja, alle documenten kloppen. Kreeg vandaag nl de melding dat er een update was en moest daarna een aantal vragen opnieuw invullen. Gedaan en heb de melding gekregen dat alles ok is. Het is niet gewoon dat het twee weken duurt en dat men niet reageert, behoudens de standaard reactie dat ze de mail hebben ontvangen en het druk is.

  #122644

  Ik heb het account al ongeveer twee jaar, nooit problemen gehad.

  #122649
  Armijn
  Lid

  Probleem al opgelost?

  #122651

  Nee, nog steeds niet opgelost en ook nog geen reactie ontvangen.

  #122562
  Admin-D
  Lid

  Stuur me even een PM, dan zorg ik dat er iemand naar gaat kijken.
  Ik heb het emailadres nodig waarmee je account is geregistreerd staat bij +500.

  #122572

  Hallo ik heb een opname gedaan maar ik krijg goedgekeurde (niet verzonden ) wat bedoelen ze daar mee kan iemand mij helpen ?

  #122581
  Armijn
  Lid

  @Faissalsabab 45527 wrote:

  Hallo ik heb een opname gedaan maar ik krijg goedgekeurde (niet verzonden ) wat bedoelen ze daar mee kan iemand mij helpen ?

  Goedgekeurd is top. Verzonden zal morgen wel staan. Wanneer heb je deze uitbetaling aangevraagd en is het je eerste keer (uitbetalen)?

  #122583

  Hallo admi Warren Buffet, al iets vernomen van Plus? Ik heb een hoop gelezen over de controle van documenten bij Plus maar van Plus heb ik daar nog niets van vernomen. Ik lees dat Plus de documenten dient te controleren voordat er gelden gestort worden en niet pas bij een verzoek tot opname. Dot verklaart een boel vragen die ik lees over uitbetalingen.

  Zou niet van toepassing kunnen zijn op mijn verzoek tot opneming omdat dit account al ouder is en vaker uitbetalingen heeft gehad.

  #122584
  sreppi
  Lid

  Nu er een restrictie op zit, zou ik maar niet teveel vertrouwen hebben in een uitbetaling. Ook al is deze goedgekeurd maar nog niet verzonden.

  Het zal wel goed komen maar kan nog wel even duren.

  Ik zit nu al 9 dagen op mijn geld te wachten. Nogmaals bij IG is dit in 1 dag geregeld. En bij IG nog nooit van restricties gehoord.

  Vorige week ben ik al gescreened door plus en alles was ok.

  En nu weer een zg. blokkade. Dit valt gewoon niet goed te praten.

  Waarom zou de koers nu alweer 10% dalen?? Alleen doordat iedereen (bijna) geblokkeerd wordt

  #122585

  Bij mij is hetzelfde aan de hand, sreppi.
  Gister is hun koers $PLUS 35% omlaag gegaan, vandaag ook nog eens bijna 15%
  Echt een grote bende daar bij plus

  #122586
  sreppi
  Lid

  Scalping achteraf?? Ik lees net ergens dat ze de restrictie kunnen opleggen als er achteraf(4weken) nog scalping wordt geconstateerd.

  Dan is de opname en alles al geregeld en staat het op de rekening van de client.

  Ze kunnen het geld niet meer terugvorderen. Waarom dan deze acties?/

  #122592

  Ik wou ook graag mijn geld uitkeren. Vroeger zijn mij documenten al eens gecontroleerd, maar zo gauw als ik wou uitbetalen moest dit nog een keer. Eerst mijn adres, toen deze in orde was moest mijn ID er ook nog voor de tweede keer aan geloven. Het is mijn eerste uitbetaling en inmiddels geannuleerd en verder gespeeld, maar kwam vandaag tot de conclusie dat heel plus500’s grafieken niet zijn geupdate. Sinds de uitbetalings aanvraag kan ik niks meer uitvoeren op mijn account, want ik moet contact opnemen met de support. Mensen met hetzelfde probleem? Er staat uw rekening vereist een extra controle. Moet dit dan de 3e/4e keer zijn dat mijn account wordt gecontroleerd??? Graag hulp gezocht.

  #122593
  sreppi
  Lid

  Zelfde probleem. Uitstel op uitstel en zij maar rente vangen.
  Dat is de hele opzet. Gelukkig is 50000 pond verzekerd.

  Het is een grote puinhoop daar.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 53)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register