shopify site analytics

Plus500 opname vraag

Home Forums Plus500 Forum Plus500 klantenservice Plus500 opname vraag

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #86698

  Hallo allemaal,
  Ik heb gisteren 4000 euro gestort aan de hand van mijn kredietkaart en na wat te handelen heb ik nu een balans van 10000 euro.
  Nu was mijn vraag, kan ik die 6000 euro opnemen op mijn bankrekening zonder dat die wordt gestort op mijn kredietkaart?
  Want ik dacht dat als je stort met een kredietkaart, ze eerst te proberen storten naar je kredietkaart en dan pas naar je bankrekening.
  Maar dit zou toch niet mogen? Want ik heb mijn winst nu en die wil ik rechtstreeks naar mijn bank sturen.

  Hopelijk is dit mogelijk.
  Greetz:confused:

  +500

  #122110
  Armijn
  Lid

  Ze willen eerst je gestorte bedrag terug sturen naar je creditcard ook om te controleren of het ook echt je kaart is en witwas praktijken te voorkomen. Volgens mij kan je daarna wel gewoon je winst uitkeren via je bankrekening. Had je die al toegevoegd?

  #123466

  Ok ik heb dus op 28/09 een opname gedaan van 4000 euro naar mijn bankrekening en heb vandaag een email gekregen waarin stond dat die 4000 euro niet naar mijn bankrekening is verzonden maar wel naar mijn visa kaart. Op zich is dit geen probleem en begrijp ik volkomen dat dit moet gebeuren. Maar nu heb ik nog mijn winst op mijn rekening staan en die zou ik echt graag willen opnemen via mijn bankrekening. Ik heb mijn bankrekening al toegevoegd, dus dat is al geen probleem meer

  #124099

  HI,

  Ik ben onlangs naar emiraten verhuisd en van de beperkte customer service -_- krijg ik te horen dat het niet mogelijk is om mijn winst direct naar mijn rekening (hier in emiraten) te storten (volgens hen is het alleen mogelijk naar visa credit card en geen andere credit card). Ik wou vragen of dit (geld direct laten storten op uw rekening) wel mogelijk is in Europa algemeen of alleen Nederland of Belgie?

  Thx!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register