shopify site analytics

Plus500 – Minimum vereist marge

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen Plus500 – Minimum vereist marge

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #88339

  Hallo,

  Na een tijd veel gespeeld te hebben met verschillende instrumenten op plus500 en een interessante winst binnengehaald te hebben een paar maanden geleden besloot ik afgelopen week weer eens terug te komen bij plus500. Ik kreeg een bonus van 100 euro aangeboden die 14 dagen geldt en ik wilde wel eens zien of ik deze bonus ook compleet vrij zou kunnen spelen. Nu merkte ik op het eerste gezicht al metteen een verschil toen ik een positie wildde openen: de minimum ‘inleg’ is vele malen hoger als eerst. Waar ik eerst kon werken met inleg waar een minimum vereist marge van ongeveer 14 euro aanzat is dit nu plotseling ernstig verhoogd, voor de meeste instrumenten naar boven de honderd euro, met het een en het ander net hieronder, forex zit vast op een vast 100 euro.
  Nu vraag ik mij af, is dit veranderd de afgelopen paar maanden? Of proberen ze me over te halen er zelf ook nog 100 euro bij te storten om aan de minimum marge te voldoen? Ik vind dit zelf een nogal vreemde methode namelijk. Daarnaast heb ik dit gisteren ook met een vriend overlegd en bij hem zijn deze minimum marges nog steeds hetzelfde als eerst, dus ik neem aan dat dit alleen op mijn account zo zit.

  Iemand met hetzelfde probleem, of valt dit gewoon simpelweg aan te passen in een instelling ergens die ik over het hoofd heb gezien?

  In alle gevallen, alvast bedankt voor jullie hulp, het wordt zeer gewaardeerd!

  +500

  #124748
  Jerr
  Lid
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register