shopify site analytics

plu500

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen plu500

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #87303

  beste,

  ik heb een klein vraagje

  ik wou mijn saldo naar mijn rekening zetten, maar nu begin ik te twijfelen. als ik het saldo eraf haal heb ik nog wat op mijn rekening maar ik ben bang dat als ze mijn gegevens hebben en ik flink in de min ga staan dat ze het geld van mijn rekening halen is dit mogelijk?

  +500

  #123507
  Armijn
  Lid

  Dit is niet mogelijk, ze kunnen nooit bij je bankrekening. Wel op je Plus500 rekening en als je dat verliest ben je dat ook kwijt. Ik zou ook zeker geen posities open houden als je geld terug laat boeken naar je bank! Als het op je bank staat dan pas weer handelen of hele kleine posities innemen.

  #123508

  Hoi Elroytje,

  Eerlijk gezegd snap ik je vraag niet helemaal. Bedoel je dat je graag je Plus500 saldo naar je persoonlijke rekening wilt storten?
  En je je vervolgens afvraagt dat als je bij Plus500 in de min komt te staan ze het min saldo gaan verhalen bij jouw?

  Dat is in ieder geval niet het geval dan. In principe kun je geen min saldo krijgen bij plus500. Ze cancelen dan je lopende positie zodra die onder je onderhoudsmarge komt.
  Dit noemen ze geloof ik een margin call.

  Er zijn wel situaties waarbij de trade langer open blijft staan waardoor je theoretisch in de min kunt komen. Dit doen ze zodat je ‘tijd’ hebt om geld bij te storten om zelf je positie open te houden. Maar dan nog kun je dus nooit meer geld verliezen als dat je op je plus500 rekening hebt staan.

  #123511

  oke dankje dan weet ik genoeg

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register