shopify site analytics

Minderjarig

Home Forums Plus500 Forum Plus500 klantenservice Minderjarig

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #88270
  evers97
  Lid

  Hallo,

  Ik wil graag beginnen met beleggen. Ik heb al heel veel gelezen over beleggen en over de vele voor- en nadelen. Nadat ik alles heb afgewogen heb ik besloten om toch maar te gaan beleggen. Hiervoor heb ik een demo account gemaakt op +500 en ik heb hier al heel veel winst gemaakt. Jammer genoeg was dit allemaal nep geld. Daarom heb ik besloten om toch maar naar en officiële account over te stappen. Toen ik me wou inschrijven zag ik dat ik minimaal 18 jaar moest zijn, terwijl ik pas 17 jaar oud ben. Ik heb al wel toestemming gekregen van mijn ouders, maar mijn vraag is of ik een account mag aanmaken als minderjarige met toestemming van mijn ouders?

  Met vriendelijke groet,

  +500

  #124522
  Mr.Eden
  Lid

  Nee je moet meerderjarig zijn voor een account. Wat je kan doen is je vader of moeder laten registreren op hun naam en dan voer jij vervolgens de handelingen uit.

  #124532
  Admin-D
  Lid

  Wijze woorden van Eden.
  Zorg echt aub dat je dit goed geregeld hebt, want je bent je geld echt onherroepelijk kwijt als men hier achter komt. Niet om je te straffen, maar de toezichthouders zien erg streng to eop dit soort dingen. mocht blijken dat Plus500 minderjarigen laat beleggen, dan krijgt +500 een boete waar je U tegen zegt (Kan zomaar een paar honderdduizend pond zijn…)

  #124558

  dus is het ook verstandiger om gewoon nog een jaar te wachten in plaats van dit regelen via een account van je ouders. Als je gepakt wordt ben je zelf ook de pineut. Jongens, dit is geen goed advies, minderjarigen mogen niet “gokken” met een reden.

  #124581
  Admin-D
  Lid

  Daarom zeg ik: regel dit goed met je ouders: Plus500 is op dit moment niet geschikt voor je. Wellicht dat je eigen bank of BinckBank een optie heeft om via een en/of rekening te beleggen (Zo deed ik het destijds, een en/of rekening samen met mijn vader)

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register