shopify site analytics

Markets onbereikbaar

Home Forums Markets.com Markets.com Algemeen Markets onbereikbaar

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Auteur
  Berichten
 • #85541

  Beste traders,

  Ik ben via een link in dit forum bij plus500 en later ook markets.com gekomen.
  Ik ben erg tevreden over plus500, email contact etc erg snel en duidelijk.

  Sinds een paar dagen ook bij markets.com en daar is wat fout gegaan. Mijn trade (short, 0.10 lots, olie) is afgesloten (margin call) zonder dat mij de vraag is gesteld of ik bij wilde storten. Ik heb ze direct een email verzonden aan finance@markets.com en omdat ik geen reactie kreeg heb ik telefonisch contact gezocht, ook geen gehoor.

  Op de website staat dat ze 24 uur bereikbaar zijn! Ik heb vervolgens ook nog een mail verzonden aan support@markets.com maar ook niets op gehoord.

  Als mijn order niet gesloten was, zou deze al weet bijna in de plus staan, wat ik ook had verwacht! Daarbij als ik had kunnen storten was ik met dezelfde hoeveel aandelen (0.10 lots), mischien wel meer, short gegaan omdat ik wist dat deze aan zijn top zat.

  Nu ben ik bijna €100 verloren door mijn margin call en ook nog een mijn nieuw order misgelopen!

  Weet iemand hoe dit op te lossen is?

  Daarbij nog even het volgende; ik had nog een aparte order lopen op hetzelfde aandeel van 0.01 lot, als deze eerst afgesloten was geweest, had mijn andere order niet afgesloten geworden. Ik ben dus benadeeld in deze!

  +500

  #116111
  crosstrader
  Bijdrager

  Gewoon een goede broker nemen. Die zijn er wel. Nee, ik noem geen namen.

  Weet iemand hoe dit op te lossen is?

  #116112
  madmen
  Lid

  Nou als ik het zo lees is het niet de schuld van de broker dat je een margin call hebt gekregen maar gewoon je eigen.
  Als je met een 100,- account een 0,10 lot olie trade zou ik toch eerst even wat lezen over money management omdat daar de fout ligt .

  Bij mijn weten is markets of welke broker niet verplicht om je een seintje te geven bij een ann komende margin call .

  #116113

  Broker de schuld geven van een margin call is onzin. Zorg dat er genoeg op je rekening staat en handel met een normale lotgroote in verhouding met je account.

  #116114

  Ten eerste geef ik de broker niet de schuld, en ik ben op de hoogte van de limieten bij margin calls.

  Ik handel al een tijd op plus500, ook veel in olie, en hou alle nieuwsberichten etc over de oliemarkt bij.

  Ik had mijn trade bewust open laten staan. Mijn trade was short en de prijs steeg, ik wist ook dat de stijging niet verder zou gaan. Net enkele centen nadat mijn trade werd afgesloten, zakte deze inderdaad ook.

  Indien mijn trade van 0.01 lot (tevens short) was afgesloten, had de andere (van 0.10 lot) blijven staan. en was deze uiteindelijk weer in de plus beland. Na het afsluiten ben ik direct weer short gegaan met 0.01 lot short en heb deze in de plus afgesloten.

  Voor alle duidelijkheid; ik geef de broker niet de schuld, maar indien je meerdere trade’s open heb staan is het niet meer dan logisch, dat eerst de kleinste trade afgesloten gaat worden.

  Daarbij zijn ze niet bereikbaar. Op dit forum las ik, volgens mijn bij een opmerking van Armijn, dat Markets.com de beste broker is qua bereikbaarheid.

  #116115

  Voel je niet aangevallen maar ik vraag om een oplossing, aan deze antwoorden heb ik dus niets.

  Wellicht is er een fout gemaakt, doordat inderdaad eerst de andere trade afgesloten had moeten worden. Hier wil ik graag achterkomen, en indien dit zo is, kan dit eventueel weer gecorrigeerd worden.

  Wanneer dit wel de juiste volgorde van afsluiten is, accepteer ik dat ook. Alleen is het dan zo, dat je als trader in deze benadeeld kan worden.

  Over de volgorde van margin calls staat namelijk niets over op de website.

  #116118
  Armijn
  Lid

  Heb je al bericht gehad van Markets Silvertrader? Als je maandag nog niks gehoord hebt meldt het dan even aan ons (support) en gaan we er achter aan. Mailen is het wel minste wat ze kunnen doen en dat doen ze eigenlijk ook altijd.

  #116125
  madmen
  Lid

  De volgorde is volgens mij zo dat de positie met de grootste verliezen worden gesloten om dan de andere te beschermen volgens mij .

  #116127
  MikelS
  Lid

  Ik denk dat grotere lot posities eerst gesloten worden als je aan de minimale margin call komt van 20 of 30%. Dus een lot van 1.0 zal dus eerder afgesloten worden dan een lot van 0.10. Anders blijft je account maar margin calls aantonen. Zo werkt het volgens mijn mening :D.

  #116135
  Admin-D
  Lid

  Laat je ons weten hoe het is afgelopen? Ben welk benieuwd naar de exacte regels hierover eigenlijk.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register