shopify site analytics

Litecoins kopen

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Auteur
  Berichten
 • #85811
  VoZz
  Lid

  Litecoins kopen

  Hallo,

  Ik zou graag wat Litecoins willen aanschaffen. Na wat rond gesurfd te hebben lijkt het toch allemaal vrij omslachtig. Welke manier zouden jullie aanraden? Ik heb nog geen BTC’s.

  +500

  #116945
  Armijn
  Lid

  @VoZz 37155 wrote:

  Hallo,

  Ik zou graag wat Litecoins willen aanschaffen. Na wat rond gesurfd te hebben lijkt het toch allemaal vrij omslachtig. Welke manier zouden jullie aanraden? Ik heb nog geen BTC’s.

  Ik zie dat ze bij //www.litecoins.nl al op zijn (hun voorraad).

  Iemand een goede tip voor VoZz waar je litecoins goed en snel kan kopen? Ben zelf ook erg benieuwd.

  #116946
  Armijn
  Lid

  En deze? https://www.litebit.eu/ Heb hier geen ervaringen mee, hoor ook graag bevestigd van een gebruiker waar je het beste de Litecoin kan kopen.

  #116951

  Ik zie overal wisselkantoren die willen dat je eerst bitcoins koopt? Ik wil ook gewoon in een keer litecoins kopen? Liefst nederlands eigenlijk al is dat natuurlijk ook geen garantie dat het allemaal safe is. Ik vind de veiligheid belangrijker dan een goede koers…..

  #116953
  Nemrah
  Lid

  Ik zelf heb gewoon BTC bij bitonic.nl gekocht en dit op btc-e.com omgezet naar LTC.

  Wel omslachtig maar toch wel weer snel gedaan.

  #116966
  VoZz
  Lid

  @Nemrah 37165 wrote:

  Ik zelf heb gewoon BTC bij bitonic.nl gekocht en dit op btc-e.com omgezet naar LTC.

  Wel omslachtig maar toch wel weer snel gedaan.

  Was er een stap waarbij je lang moest wachten, zoals bij het kopen van de BTC? Of kreeg je ze direct?

  #116995
  weslyg
  Lid

  wat je het beste kan doen, althans wat mij best veel geld heeft opgeleverd, is litecoins kopen met iDeal op http://www.litebit.eu en deze traden op btc-e, als je dit een maandje of 2 doet, dan heb je zeker je geld verviervoudigd, ligt er ook aan met hoeveel coins je gaat traden steeds, met 1 coin zal je winst ook niet super veel zijn, maar als je bijvoorbeeld 10 coins koopt, dan gaat het vrij hard, maar met 1 lukt het uteindelijk ook. Hier is een goeie recensie over deze site: https://litecointalk.org/index.php?topic=10909.0

  #116988
  Armijn
  Lid

  @weslyg 37202 wrote:

  en deze traden op btc-e, als je dit een maandje of 2 doet, dan heb je zeker je geld verviervoudigd, [/url]

  Hoi Weslyg. Heb je voor mij een strategie hoe je het beste kan handelen om dit te verviervoudigen. Als ik dat 8 keer doe hoef ik nooit meer te werken 🙂
  Graag een paar goede tips en dan ga ik dit ook proberen.

  #116989
  weslyg
  Lid

  Armijn, wat je het beste kan doen, is op btc-e.com naar LTC/USD gaan, en dan zal je een grafiek zien. Deze grafiek geeft natuurlijk de actuele waarde weer van de LTC uitgedrukt in US Dollars. Nou onder de grafiek zie je het Orderboek. In deze orderboek kun je globaal zien wat de grafiek zal doen op korte termijn, daar waar je grote BUY order ziet staan, zal de grafiek stijgen, waar je grote SELL orders ziet staan, zal de grafiek dalen. Waar je dat ook kan vinden is hier: //bitcoinwisdom.com/markets/btce/ltcusd . Hier kan je dus op in spelen, laag inkopen, hoog verkopen. Dat zal natuurlijk met slechts 1 coin tegelijk niet hard gaan, maar je bouwt het langzaam op. Met hoe meer coins je dat tegelijk doet, hoe harder het zal gaan. je winst zal dus in princiepe exponentieel groeien. denk wel om de 0.2% fee die btc-e rekent, zeker met grote bedragen kan dit aantikken. Wat overgens ook wijs is, is het soms gebruik maken van andere coins, zoals feathercoin, terracoin enzovoorts.

  #116973
  Armijn
  Lid

  Dank Weslyg. Zou je eens een opzetje kunnen maken van als je een trade doet (aankoop) en dan weer verkoopt zodat we kunnen zien hoe jij hiermee handelt. Klinkt heel simpel en zou hier graag mee willen handelen (met de litecoin).

  #117099
  weslyg
  Lid

  Armijn, wat ik meestal doe, is ltc/btc bekijken, dit zegt dus hoeveel btc je krijgt voor je ltc. staat ie hoog krijg je veel btc voor je ltc, dus ruil je je ltc voor btc, en visa versa als ie weer laag is. dus als de grafiek laag is, en je hebt net je btc geruild voor ltc met winst, zal je dus moeten wachten tot de grafiek weer omhoog gaat. in de tussentijd is het handig om de grafiek ltc/usd in de gaten houden, als je goed kijkt zie je daar een constante golfbeweging in. bijvoorbeeld op moment van typen staat ie op 23.64, het lijkt een piek te zijn. dit is dus het moment om je litecoins te verkopen voor usd, en op het moment dat ie omlaag gaat weer terug te kopen, op zeg 23.40, dan praten we over 24 cent per litecoin. maar dit kun je vele malen herhalen per dag, zodat je aan het eind van de dag, plus de ltc/btc grafiek, op zeg 3 tot 5 euro winst per litecoin makkelijk te halen valt. als je dus zeg 300 litecoins hebt en doet dit constant, heb je een hele leuke profit aan het eind van de maand, dat is wat ik doe, en met succes, let wel op de fee’s van 0.2% (dit truukje is met elke coin te doen overgens)

  #117100
  Armijn
  Lid

  Dank Wesley voor je uitgebreide uitleg. Ik ga er stapje voor stapje mee aan de slag. Wat denk jij van die andere Crypto valuta, denk je deze kans maken om in de toekomst geaccepteerd te worden en wat is je kijk sowieso over deze virtuele valuta’s?

  #117101
  weslyg
  Lid

  Armijn, ja wat interessant is om te zien aan de cryptocurrency, is dus dat het open source is, mocht de bitcoin worden gereguleerd, is het mogelijk om op een nieuwe coin over te stappen. maar er zit een addertje onder het gras, namelijk wat je heel duidelijk ziet, is dus dat de waarde van de andere coins, afhankelijk zijn van de bitocin, daar waar je met de bitcoin daadwerkelijk producten en diensten kan kopen, en met de overige niet. Het enige wat hun die waarde geeft, is dat je die om kan wisselen voor bitcoin.

  Ondanks dat lijkt het erop dat de Litecoin onafhankelijk gaat worden. Dat zou te maken kunnen hebben met het feit dat de bitcoin steeds meer, helaas ook negatieve aandacht krijgt van regeringen/banken, die niets verdienen op transacties met bitcoins. China is een goed voorbeeld.

  Dan is er nog iets, namelijk dat bitcoin een SHA product is, en litecoin is Script. dat is zeg maar de manier hoe de coin is opgebouwd om het heel simpel te zeggen. Voor SHA coins bestaan er mining machines, de zogehete ASIC’s, en deze schijnen niet te bestaan voor Script coins. Nou zijn er bedrijven die deze script ASIC’s aanbieden, maar dat zou een scam zijn. Wat dat inhoudt, is dat de bitcoin een ongekend hoge dificulty factor zal krijgen, dus onminebaar voor iemand met een huis tuin en keuken machine, waar dat bij de Script coins niet zo is.

  Deze factoren samen geven mij het idee dat Litecoin op dit moment het meeste potentie heeft. Binnenkort zullen er applicaties op sites verschijnen dat je met Litecoins kan betalen. Ook de andere coins zullen niet achterblijven, maar zullen pas echt wat worden als de bitcoin en litecoin het niet hebben gehaald voor wat voor reden dan ook.

  Hoe dan ook, de cryptocurrency zal nooit meer verdwijnen !

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register