shopify site analytics

Litecoin

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen Litecoin

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #164387
  Anoniem
  Inactief

  Ik ben me aan het inlezen in het kopen van verschillende altcoins en mijn aandacht viel op Litecoin. Na wat informatie opgezocht te hebben, heb ik besloten een Litecoin te willen kopen. Na wat Google-werk kwam ik bij Plus500 uit, maar het is me niet helemaal duidelijk. Als ik hier investeer in Litecoin, ‘krijg’ ik er dan ook een, die ik in m’n wallet moet bewaren (om het even simpel te zeggen)? Ik ben echt een leek op dit gebied namelijk en ik kom er niet echt uit.

  +500

  #164521
  Admin
  Sleutelbeheerder

  Beste anoniem,
  Plus500 biedt CFD (Contract For Difference) Services. Dat betekent dat je hier niet echt aandelen, grondstoffen of crypto’s koopt, maar handelt op het koersverloop. Je neemt als het ware een optie op datgene wat je wilt shorten of kopen.

  Stel, je wilt speculeren op de Litecoin koers, dan kun je bij Plus500 dit eenvoudig doen door hier in te handelen. Je bezit dan zelf geen litecoins, maar je koopt opties op een stijgende of dalende litecoin koers. Als jouw voorspelling (daling/stijging) goed is, dan krijg je naar rato uitbetaald!

  Hopelijk is hiermede je vraag goed beantwoord. Mocht je zelf litecoins willen bezitten dan raden we je dus niet aan bij Plus500 een account te openen: dit is enkel een platform om te speculeren op koersverlopen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register