shopify site analytics

Litecoin prijs juni/juli 2014

Home Forums Cryptomunten Cryptomunten Economie Litecoin prijs juni/juli 2014

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #86470
  Jerr
  Lid

  Beste Forexers,

  Hoe kijken jullie tegen de Litecoin aan nu de prijs toch wel erg laag is ($7-8)? Voorheen was de verhouding LTC/BTC zo tussen de 0.02/0.03, en nu staat hij (na een kleine stijging) op 0.012.

  Is Litecoin vergane glorie? Is het juist een goed moment om in te kopen voor deze belachelijk lage prijs?

  Aan de ene kant geeft de forse daling weinig hoop, de Litecoin staat wel erg laag nu en heeft de Bitcoin losgelaten. Aan de andere kant is het misschien een begrijpelijke daling, aangezien de markt overspoelt wordt met ASIC’s. Veel pre-orders zijn uitgeleverd en de tweede generaties komen er alweer aan, er staan nu miners met gigantische hashrates ten opzichte van GPU mining. Mensen zullen ook (een deel van) hun investering terug willen in “normaal” geld waarbij ze bij de bakker nog een brood kunnen kopen, m.a.w. een deel van de geminede coins zullen direct verkocht worden.

  Ik geloof dat de Bitcoin prijs ook is gedaald toen de ASIC’s op de markt kwamen, maar heb dit nog niet heel duidelijk in beeld (zat toen nog niet in the game 🙂 ). Als iemand hier goede info of een mooi artikel heeft zie ik het graag.

  Hier nog wat interessante artikelen:

  Litecoin Decouples from Bitcoin, Slump Continues
  Litecoin Whale Dumps 300,000 Coins Causing Price Crash
  Litecoin Slumps As Bitcoin Recovers Some Of Its Former Luster | TechCrunch
  Litecoin: Stable or Stagnant?

  Hoe denken jullie erover? Aanvullende artikelen of bovenstaande argumenten onderbouwd weerleggen is natuurlijk altijd goed!

  +500

  #121392
  Armijn
  Lid

  7,71$ doet de lite coin nu Een maatje van mij had er 500 ingekocht (gok een maand of 18 geleden) voor onder 1 dollar per stuk en verklaarde hem half voor gek. Toen de koers rond de 30$ stond moest ik terug komen hierop 🙂

  Volgens mij valt of staat op dit moment een ding met een koers. Kan je er wat mee kopen en is er handel in.

  Ik zie maar op weinig (ken ze niet) plekken waar je iets kan kopen met de lite coin. de bitcoin daarin tegen wel. Ik ben op dit moment van mening dat de BTC de investering is waar je in moet zitten (als je erin gelooft) en niet in andere crypto’s. Echter speculatief gezien en als je van een gokje houdt (zoals ik) zijn er absoluut kansen. Na de zomer en het internet krijgt weer meer aandacht zal de koers hoger staan dan nu met de lite coin. Gewoon omdat er meer vraag naar zal zijn.

  #121400
  Jerr
  Lid

  Ik ben met je eens dat BTC de beste investering is voor de toekomst van cryptocurrency. Er zijn dan misschien wel betere virtuele munten (of kunnen nog komen), maar zoals bij meer technologische ontwikkelingen zijn degene die groot worden niet altijd per se het beste. Het grootste deel van mijn BTC laat ik ook gewoon staan en handel ik niet mee, kijk over een aantal jaar wel wat het is geworden.

  LTC is inderdaad wel mooi om een gokje mee te wagen. Gisteren toch nog maar een kleine partij ingekocht (was bij LiteBit gek genoeg goedkoper dan op BTC-E?), nu hopen dat hij weer een paar dollar stijgt 😉

  #121416
  Jerr
  Lid

  Het gaat zachtjes aan weer de goede kant op, 8.22$ as we speak 😎

  #121417

  Litecoin op de terugweg ?

  #121423
  Jerr
  Lid

  Zou mooi zijn 😎 heeft de 9 aangetikt en nu weer even stabiel op iets boven de 8.5 Mooie profit voor degene die op 6-7 weer ingekocht hadden, maar nog steeds wel behoorlijk laag eigenlijk.

  Mensen die geÁ¯nvesteerd hebben in ASIC’s zullen ook wel balen, want tijdens de pre-orders zag de koers er heel anders uit….

  Mijn eigen pre-order gelukkig geannuleerd, omdat de spec’s van de pre-order in alle opzichten afweek van het werkelijke product. Nu helemaal blij dat ik dat heb gedaan, want met deze koers had ik de miner zeker weten nooit terugverdiend. Zou eerlijk gezegd ook zo gauw niet meer in een miner durven investeren. Als ik ergens potentie in zie koop ik liever gewoon direct de munt. Scheelt ook weer een hoop hoofdpijn die bij minen komt kijken (wat ik x maanden geleden nog als hobby omschreef 😉 )

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register