shopify site analytics

koersval Aziatische beurs

Home Forums Beurs Effectenbeurs koersval Aziatische beurs

Tags: , ,

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #81369

  TOKIO – Op de Japanse aandelenbeurs moest de Nikkei-index dinsdag een fors verlies incasseren. De index sloot 3,1 procent lager op 9459,89 punten. Zowel de oorlogsdreiging tussen de twee Korea’s als de problemen rond de Spaanse banken en de Europese overheidsschulden verzuurden de stemming onder beleggers.

  Ook op andere Aziatische beurzen was de stemming slecht. De Zuid-Koreaanse Kospi sloot 2,8 procent lager en de Australische All Ordinaries ging 2,9 procent omlaag. In Hongkong stond de Hang Seng-index in de middaghandel op een verlies van 2,4 procent. Bron: ANP

  Ik ben bang dat in samenspraak met de nu al lagere openingen in heel Europa vanmorgen, we een helse beursweek gaan krijgen. Ik verwacht dat de euro nog meer onder druk komt te staan omdat er steeds meer landen aangeven dat ze de afspraken met betrekking tot de rijks begrotingen niet gaan halen.

  Het positieve nieuws dat Spanje officieel uit de recessie is heeft niets positiefs bijgedragen aan de koers van de euro tov de Dollar.

  Cijfers die deze week gaan uitkomen die wel iets positiefs gaan bijdragen zie ik zo op een eerste blik persoonlijk niet, dus ik ben bang dat we een slagveld gaan krijgen , de AEX gaat onder de 300 eindigen deze week , en hopelijk krijgen we eerder steunaankopen ….. maar ik houdt mijn hart vast . 😡

  +500

  #96709

  Ja mee eens. Het ligt er kwetsbaar bij allemaal. De paniek ligt op de hoek en der is weinig nodig voor een dikke crash. Oorlogsdreiging, nog een bank die omvalt….. Gevaar ligt op de loer en de belegger durft simpelweg niet in te stappen. Zijn dus gewoon geen kopers en de weg omlaag ligt open.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register