shopify site analytics

kansen ?

Home Forums Beurs Olie kansen ?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 33)
 • Auteur
  Berichten
 • #88212
  Arjen
  Lid

  Ik zit weer eens ver weg buiten bereik van mijn eigen pctje met trading software en zag op CNN dat ondanks de dalende prijs de opec besloot de productie niet te verlagen. Dacht eens kijken op forexfox of armijn zichzelf al rijk aan het rekenen is, maar zo te zien niemand die aan olie denkt.

  Weet niet wat de politieke redenen daarachter zijn. Willen ze voorkomen dat de US veel investeren om olie uit het zand te halen (minimaal 75$ prijs nodig om dat efficient te doen) of werkt de opec juist in opdracht van de US en willen ze rusland wat inkomsten afpakken ? Ik weet het allemaal niet, maar het lijkt me wel dat er veel mensen met macht in de wereld gebaat zijn bij een hogere prijs op langere termijn en dit dus kansen zou moeten scheppen.

  +500

  #124380
  Armijn
  Lid

  Ik zit zeker naar Olie te kijken en veel er over te lezen (voornamelijk op Twitter). Mijn modus is afgelopen tijd erg op goud/zilver.

  Lijkt erop dat er overcapaciteit nu is en daarom olie zo onder druk staat, maar dat dit gaat veranderen staat voor mij 100% zeker vast (the only way is up) maar wanneer is de ham vraag ?

  #124391
  Arjen
  Lid

  Ja geen idee, half uurtje internet per dag nu ofzo, ben er allemaal niet zo actief mee. Ik lees het wel over een paar maanden of je iets van success gehad hebt met olie :p

  Heb je nog iets nieuws geleerd over goud en zilver ? Ik heb het beetje dat ik heb maar liggen als begin van pensioen voorziening hoewel ik het wel een beetje eng vind dat ze nu op astroiden aan het landen zijn. Ik zie ze nog wel wat klompen goud uit de ruimte halen voor ik 70 ben 🙁

  Poker heeft wel weer mijn intresse gewekt nadat ik hier een vis van zuid europese afkomst heb zitten observeren die dit jaar 10k verdient heeft met waardeloos spel en nog slechtere tegenstanders :p Denk dat ik daar weer eens terug aan moet beginnen als ik weer thuis kom 😀

  #110267
  Armijn
  Lid

  Mijn focus is sinds eergisteren op olie gegaan, fuck goud!!!!

  Met deze prijs 58$ voor een vat olie is op termijn niet houdbaar en de prijs zal weer terug gaan naar hogere waarden. Waarschijnlijk (speculatie) heeft de lagere prijs te maken met dat SA en de USA, Rusland willen sarren met lagere prijzen omdat ze enorm afhankelijk zijn van hun export van olie/gas naar buitenland en hun begroting daar helemaal omheen gebouwd is. Dat IS ook zijn olie niet meer kwijt kan is een mooie bijvangst.

  Ik ga een mooi plan bedenken en uitvoeren om long te gaan in olie en bij verdere dalingen stap gewijs bij te kopen en ook dat ik het voor een langere periode deze posities kan aanhouden. Dat de prijs verder kan zakken om een finale tik uit te delen ben ik mij zeer bewust van.

  Wat is jullie strategie of gedachten mannen?

  #110258
  Armijn
  Lid

  Met 500 vaten long gegaan op 59.39$ op Plus500

  #124484

  Hoi,

  Waarom op de genoemde koers? Steun/weerstand of iets dergelijks? Of andere reden?

  Ben benieuwd!

  @Armijn 43776 wrote:

  Met 500 vaten long gegaan op 59.39$ op Plus500

  #110261
  Armijn
  Lid

  De enige reden is dat ik de boot niet wil missen en koop ook gestaffeld bij als die verder weg zakt.

  #124497
  ikbener
  Lid

  Dus je hebt voor 152 euries aan olie gekocht hmm

  #124501
  Armijn
  Lid

  @ikbener 43793 wrote:

  Dus je hebt voor 152 euries aan olie gekocht hmm

  Als je voor 500 vaten koopt koop je niet voor 152e, dan is misschien de margin om te starten maar anders loopt je al leeg na 30 cent daling 🙂

  Net een nieuwe push gegeven en 500 vaten op 56,74 aangekocht…..Let it ride.

  #124503
  Armijn
  Lid

  Olie nu 54,22$ per vat. Gaat wel heel hard naar beneden om Rusland op de knieën te krijgen.

  #124504

  Ik ben ook van plan in crude te stappen, maar dan wel via een ETF. Alleen vraag ik me af welke verhouding margin/capital ik zal gebruiken…

  #124505
  Armijn
  Lid

  Zie dat het olie contract morgen verloopt (17 dec) om 21:30 dus ben er sowieso morgen uit. Had net nog een bump gekocht en die staan nu lichtjes in het groen (54,64$) maar dat ik te vroeg was ingestapt is helder. Maar de kans was ook groot, (vallend mes) Ben ook erg benieuwd waar de bodem ligt. In 2001 nog 17$ per vat op de klok gezien en dat zou betekenen dat we ongetwijfeld al in oorlog zijn aangezien een aantal partijen nu al enorme pijn lijden.

  #124506

  De rente van de Russische centrale bank staat sinds vanochtend op 17%!!! gebracht, een verhoging met 650 basispunten…. Lijkt me toch wel serieuze paniek daar?

  #124508
  Armijn
  Lid

  Woohoo 56,73$ nu al, sky high na enorme daling vandaag!

  #124563
  Armijn
  Lid

  Man ik loop mijn zakken te vullen met die olie (heen en weer). Zitten jullie niet te handelen in olie?

  Gekkenhuis, kans van het jaar voor mij om mooi af te sluiten. Koers nu 55.96$

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 33)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register