shopify site analytics

Handelen op Plus500 met de Bitcoin

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen Handelen op Plus500 met de Bitcoin

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #86293
  Armijn
  Lid

  Een tijdje geleden hebben we vol lopen handelen in de bitcoin bij Plus500. De koers was op dat moment een afgeleide van de koers van MTGOX. Deze partij bestaat niet meer en nu gebruikt Plus500 de koers van BTC-e. com (deze koers staat op het moment van schrijven op 441$).

  Omdat de bewegelijkheid van de bitcoin weer toeneemt heeft het ook weer mijn interesse gewekt en zie dat ze geen dagcontracten meer hebben maar aflopende contracten. Als je nu wilt handelen in de Bitcoin dan verloopt dit contract op 16 april om 21:00u. Kijk voordat je posities opent altijd hiernaar zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  De spread is op dit moment 7$ met een hefboom van 1:17. Mocht je een gokker zijn dan is dit een perfect product om los in te gaan. Pas wel op, door de bewegelijkheid van de koers kan het alle kanten op schieten en met een lage margin wordt je zo uit gestopt en heb je niks meer.

  Ik wilde gisteren een positie openen (long, aankoop) rond de koers van 408$ maar wilde toch nog wat scherper in kopen en mis nu even de boot. Als ik een positie inneem zal ik dat ook in dit forum draadje vermelden en laten zien wat er gebeurd met de koers, kosten en natuurlijk mijn balans 🙂

  Je kan handelen in de bitcoin 24/7 en de handel hierin stopt dus niet. Wel zo handig als je aan het afkicken ben in het weekend. Je kan ook handelen in de lite coin maar dat is een dagelijks product en zal ik zelf niet in handelen!

  +500

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register