shopify site analytics

Foutmelding Plus500

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Software Foutmelding Plus500

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Auteur
  Berichten
 • #87262
  Rokil
  Lid

  Sinds gisteren krijg ik met grote regelmaat de melding dat ‘InvestSoftProject.exe’ niet meer werkt en vervolgens wordt Plus500 afgesloten.
  Dit gebeurt alleen als ik klik op ‘aanvullende gegevens bekijken’. Ik moet het programma dan opnieuw opstarten en inloggen, waarna het weer gewoon werkt, tot ik weer op de aanvullende gegevens bekijken klik.
  Is dit een bekend probleem, of ben ik de enige gelukkige?

  +500

  #123357

  Nooit eerder last van gehad of van gehoord. Ik zou het programma eens opnieuw installeren mits nog niet gedaan. Anders kun je altijd hier: Plus500 | Contact

  Je vraag nog eens kwijt, ik geloof dat ze vrij snel reageren.

  Gr Patrick.

  #123206
  Rokil
  Lid

  Zojuist heb ik de software verwijderd en opnieuw geÁ¯nstalleerd. Het probleem lijkt verholpen, maar ik vind het vreemd dat deze fout ineens tevoorschijn komt. Aan de pc is niets veranderd de afgelopen week.
  Maar goed, ik ga ervan uit dat het euvel opgelost is.

  #124515
  Rokil
  Lid

  Nu krijg ik opnieuw een foutmelding. Als ik het programma wil openen, komt er een mededeling dat het programma een update moet hebben. Dit wordt automatisch gedaan, maar bij 99,96% stopt het en krijg ik de melding : failed to connect to the update server, if the problem persists, please download again.
  Ik heb het programma ge-de-installeert, maar bij opnieuw installeren krijg ik opnieuw die melding. Het gaat schijnbaar mis bij “getting the file:MainInvestSoftProject.exe”. Normaal gesproken loopt het door, maar nu stopt het dus hierbij.
  Ik heb een mailtje gestuurd naar de plus500 support, maar daar krijg ik de mededeling dat ik het programma opnieuw moet installeren, of anders de webtrader maar moet gebruiken. Die webtrader heb ik bekeken en dat werkt wel, maar het schermpje met de informatie erop, is te klein en niet aan te passen. Hierdoor moet je de gehele tijd de balkjes heen en weer slepen om alles te zien. Ook kan ik niet ontdekken waar ik extra informatie over een positie kan vinden. In het normale pc programma kun je op extra informatie klikken, zodat je bijvoorbeeld kunt zien hoe laat de positie start en stopt en welke procenten er berekend worden, maar die kan ik bij de webtrader niet vinden.

  #124529
  Admin-D
  Lid

  Ik heb je vraag even bij +500 neergelegd, ik hoop op snel antwoord!

  #124535
  Admin-D
  Lid

  +500 antwoord:

  Hi Dajo, you are quick, indeed yesterday we had some issues with the installations and logging in for half an hour.If he still have issues please let me know his email address so we can check this .
  thank you for your concern

  #124546
  Rokil
  Lid

  Bedankt voor je actie Dajo!
  Van +500 kreeg ik als reactie dat ze geen problemen hadden aan hun kant, dus dat het aan mijn apparatuur moest liggen. Vreemd dat ze nu wel toegeven dat ze een probleem hadden.
  Het duurde toch wel wat langer dan een half uur, maar na een uur of 2 kon ik weer gewoon het programma installeren en gebruiken. Gelukkig heeft het me geen geld gekost wat betreft het handelen.
  Nogmaals bedankt!!!

  #124702

  lees het nu pas maar ben blij dat het zo mooi is opgelost uiteindelijk.
  Top Dajo!!

  #124829
  Adje
  Lid

  Weet iemand misschien hoe het zit met de bonussen die je krijgt bij het storten van een bedrag op je account
  Is dat eenmalig of altijd geldig

  Gr

  #124830
  Armijn
  Lid

  @Adje 44242 wrote:

  Weet iemand misschien hoe het zit met de bonussen die je krijgt bij het storten van een bedrag op je account
  Is dat eenmalig of altijd geldig

  Gr

  Je krijgt bij de eerste storting een bonus als je dat aangeeft met een code (te vinden op het forum hier).

  Daarnaast komen ze soms met een extra bonus. Als je een grote storting van plan bent zal ik altijd even mailen en kijken wat er mogelijk is.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register