shopify site analytics

Dogecoins So much WoW!

Home Forums Cryptomunten Cryptomunten Economie Cryptomunten Koers Dogecoins So much WoW!

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 34)
 • Auteur
  Berichten
 • #85848
  ChrisML
  Lid

  Dogecoins – Betrouwbaare nieuwe cryptomunt?

  Ik ben sinds eergisteren begonnen met het minen van Dogecoins.

  Quote:
  Dogecoin seems like a funny amusement, more than a serious thing, and in a sense that’s true.

  And yet in a way it’s a really big deal. Here’s something that was started by two guys (one in Portland, and one in Australia) and now Dogecoins are already a huge currency online for “tipping”, basically giving away free coins to someone if you like something they do (like for example if they leave a great comment on Reddit).

  The Dogecoin community on Reddit is already huge, bigger than all other digital currency communities, except the Bitcoin one.

  What this means is that a community that has a taste for the absurd (people who are into weird internet memes) can have their own currency with real economic value in a short time. It seems like a symbol of things to come.

  It’s easy to imagine any number of communities or affinity groups having their own currency. A band for example could create a currency for fans to purchase merchandise.

  Who knows if Dogecoin itself will go anywhere. In two weeks, the “doge” meme could be completely forgotten, and then the currency itself will seem like a funny joke from the good old days of 2013.

  But the ease with which something can establish moneyness and serve a purpose within a community is impressive, and a sign of things to come.

  Read more: //www.businessinsider.com/dogecoin-is-a-big-deal-2013-12#ixzz2osuwN8VY

  Mooi stukje, en helemaal waar.

  Ik ben sinds eergisteren begonnen met het minen van Dogecoins. Hoe hilarisch het ook klinkt en hoe achterlijk het er dan ook uit mag zien, niet geschoten is altijd mis.

  Aangezien crypto’s momenteel als paddenstoelen uit de grond verschijnen, verbaast het mij hoeveel deze digitale munt eenheid in populariteit is gestegen. Niet alleen is hij de Gh/s rate van de Feathercoin al voorbij gegaan, dagelijks dienen 10 duizenden mensen zich aan bij het zogenoemde REDDIT forum om mee te doen in deze hype.

  You might aswell want to join this train, destination: The moon and beyond.

  Tot nu toe gaat het lekker, met een minimum van 9 duizend Dogecoins per 14 uur ga ik zitten en wachten. Wie weet waar het heen gaat.

  +500

  #117063

  Ik las ergens dat er een paar miljoen van die dogecoins gestolen zijn…

  Miljoenen digitale munten van dogecoin, een bitcoin-alternatief, zijn door hackers gestolen. In totaal is er voor meer dan 8700 euro aan dogecoins buitgemaakt. Dat bevestigen de oprichters van dogecoin. De digitale valuta is recentelijk opgericht, gebaseerd op een bekend internetplaatje en ëën van de alternatieven voor bitcoin.

  Lees meer over de diefstal van miljoenen dogecoins

  *****

  #117065
  Erik
  Lid

  En wat zou de reden zijn dat dit wel door banken etc. geaccepteerd gaat worden als volwaardig betaalmiddel?

  Mensen blijven roepen dat als iets/iemand/een community ergens waarde aan verbindt, het een betaalmiddel is. Dit is daar een perfect voorbeeld van, maar hier zie ik nog minder dan bij de bitcoin het geval is, het zover komen dat banken dollars of euros uit gaan geven in ruil voor deze coins.

  Ik hoor ook overal roepen dat het bankwezen moet veranderen, maar dat banken in het vervolg likes op Reddit gaan omruilen voor echte monnies wordt daar volgens mij niet mee bedoeld…

  #117066
  Erik
  Lid

  Ik vond dit stuk toen ik naar dogecoins googlede. Eigenlijk gaat het meer over bitcoins, maar de bewering zou voor elke cryptocoin gelden: minen kost meer computerpower en energie dan het oplevert
  (los van mijn eigen bewering dat je uberhaupt niks met coins verdient totdat er iemand is die je digitale coins overneemt voor echt geld)

  //www.animalnewyork.com/2013/dogecoin-dead-killed/

  #117093
  twinkel
  Lid

  Hoi

  Bij wie minen jullie de dogecoins?
  Kom nu uit bij dogefordollars.com

  thx

  Martijn

  #117096
  Armijn
  Lid

  Ben hier ook erg benieuwd naar waar we dit het beste kunnen doen om Dogecoins te minen en te handelen. Zit nu helemaal in de MegaCoins en die koers loopt ook al goed op (nu zo’n 0.85$ per stuk)

  Wat doet de Dogecoin nu in dollars?

  #117102
  twinkel
  Lid

  Armijn,

  Waar trade jij in de megacoins?

  #117105
  Armijn
  Lid

  @twinkel 37367 wrote:

  Armijn,

  Waar trade jij in de megacoins?

  https://www.cryptsy.com/

  #117117
  Armijn
  Lid

  MMM, nu lees ik veel meer over die Dogecoins op andere sites, tell me more. Hoe kom ik er aan en hoe kom ik er weer vanaf als de tijd rijp is?

  #117118
  Gerard
  Lid

  Dit soort advertenties zijn voor mij niet een reden om hierin mee te gaan //link.marktplaats.nl/761318481

  #117119
  twinkel
  Lid

  op Cryptsy.com kun je er in handelen. Tegenwaarde is de BTC. Ben zelf nog even op zoek of er ook een euro of dollar tegenwaarde op de markt is.

  Zie nu dat ik op dogefordollars.com alleen kan kopen en kan ook de waarde niet goed inschatten. Oftewel meer onderzoek en ook voor meer verdiepen voor de handel…

  #117122
  Armijn
  Lid

  Zou ik ze eventueel ook op Ebay veilig kunnen kopen of andere sites?

  #117123
  Gerard
  Lid

  Ben toch sceptisch, 100.000 coins voor 50 euro op MP. Stel dat ze minimaal een euro waard gaan worden of zelfs richting de litecoins, dan ben je een rijk man. Als iets soms te mooi lijkt..

  #117124
  Armijn
  Lid

  @Gerard 37391 wrote:

  Ben toch sceptisch, 100.000 coins voor 50 euro op MP. Stel dat ze minimaal een euro waard gaan worden of zelfs richting de litecoins, dan ben je een rijk man. Als iets soms te mooi lijkt..

  Hoeveel van die Dogecoins zijn er nu in omloop in totaal?

  #117127
  Admin-D
  Lid

  €50 voor 100K is een rip off toch? Die dingen staan nu ergens op $44 voor 100K.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 34)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register