shopify site analytics

De Dukaten Visie

Home Forums Cryptomunten Cryptomunten Minen Dukaten algemeen De Dukaten Visie

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #85944

  De Dukaten Visie
  Graag wil ik jullie wat inzicht geven over het verhaal achter de Dukaten.

  De grondlegger
  Mijn naam is Tim Jacobs en ik ben de grondlegger van de Dukaten en de eigenaar van //ducpay.com. Ik heb een opleiding informatica afgerond en heb ervaring binnen het bedrijfsleven tot op directie niveau. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe kansen en uitdagingen en het digitale munten wereldje sprak mij dan ook direct aan.

  Het idee
  Ik ben aan dit project begonnen omdat het een geweldige uitdaging voor me is. Elke dag leer ik weer iets nieuws en ontstaan er nieuwe ideeën over de toekomst van de munt. Daarnaast heeft Bitcoin een aantal technische obstakels. Het minen van Bitcoins kan met gespecialiseerde hardware wat bij Dukaten niet mogelijk is. Dit zorgt voor een grotere verdeling van rijkdom. Daarnaast zijn Dukaten sneller dan Bitcoins wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt. Zo zijn er nog een aantal verbeterpuntjes doorgevoerd.

  De toekomst
  Bitcoin is voor vele nog een vreemd fenomeen. Zoals altijd voor een grote verandering zijn veel mensen angstig voor de gevolgen. Onwetendheid zorgt daarnaast voor veel wantrouwen. Dit terwijl het monetaire systeem zoals het nu bestaat volledig vertrouwen krijgt terwijl de werking bij vrijwel niemand bekend is…
  Met Dukaten wil ik ervoor zorgen dat mensen begrijpen wat je allemaal kan met een digitale valuta. Ik wil mensen laten ontdekken hoe je munten kunt versturen, ontvangen en hoe je kunt minen. En dit allemaal zo eenvoudig mogelijk. Uiteindelijk zullen mensen vertrouwen in de Dukaten krijgen en dit zelf ook weer uitspreken naar mensen die er nog nooit van hebben gehoord.

  Het werk
  Je moet van je hobby je werk maken. Het lijkt mij prachtig om de hele dag met dit project bezig te zijn. Ik wil dan ook een sneeuwbal effect veroorzaken waarbij de nationale media aandacht zal schenken aan de munt. Wanneer dit punt bereikt is zal het bedrijfsleven grote interesse tonen en zijn de mogelijkheden oneindig.

  +500

  #117309
  Erik
  Lid

  Leuk dat je dit met ons deelt, succes met dit project!

  Ik heb een vraag aan je: Wanneer zijn de Dukaten voor jou geslaagd? Als alles opgemined is? Als er 100(.000?) mensen aan het minen zijn? Als er straks bij de kapper over gepraat wordt of pas echt als je straks in de supermarkt met Dukaten kan betalen?

  #117316

  Niet alle munten zullen gevonden worden aangezien een hogere moeilijkheidsgraad er ook voor zorgt dat er minder munten gevonden worden. Uiteraard kan wel het overgrote deel gevonden worden. Wannneer dit punt bereikt is zal minen waarschijnlijk niet meer efficient zijn en is er dus ook geen energieverbruik meer nodig.

  Het ultieme doel is een volledige acceptatie binnen de online payment providers van Nederland. Wanneer Dukaten zijn geintergreerd bij Ogone, Mollie, Sisow, MultiSafepay, Buckaroo, Icepay, etc kunnen duizenden webshops met een druk op de knop hun klanten betalingen laten maken met Dukaten.

  #117326

  WOW , geweldig initiatief Tim en wij van Forexfox zullen je proberen te steunen. Op dit moment zijn we bezig om wat mining equipment te bestellen in de USA en gaan dit zeker op je dukaten proberen in te zetten… GL

  #117347
  dr.bob
  Lid

  Hi MrDucats, mooi initiatief! Staat hij ook ‘aangemeld’ op bitcointalk met info over de genesis block enzo?

  #117382

  Bedankt dr.bob!

  Hij staat aangemeld op bitcointalk.org en cryptocointalk.com.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register