shopify site analytics

Bitbillions

Home Forums Cryptomunten Cryptomunten Algemeen Bitbillions

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #86335
  RD1977
  Lid

  Na enige tijd zoeken naar een website wat een hoop Bitcoins op zou kunnen leveren (moet je altijd maar afwachten) kwam ik bij Bitbillions terecht.

  Bitbillions is een plek waar je gratis kan beginnen en punten kan verzamelen via een drietal ‘dochter’ websites door advertenties en filmpljes gedurende 23 seconden te bekijken.
  Het klinkt misschien vaag (dacht ik ook) maar zonder ook maar een cent te hoeven investeren won ik via mybitcoinrewards (een ‘dochter’ website) met twee accounts (je mag zo veel mogelijk accounts aanmaken, ik heb er zelf 4) in totaal 0,3 BTC gewonnen waarmee ik een van mijn accounts aan heb kunnen passen in een co-founder account wat op termijn meer op kan gaan leveren.

  Wat de toekomst brengt met Bitbillions weet ik ook niet maar wat mij betreft is het zeker de moeite waard om het te proberen !
  Het hoeft dus niets te kosten en je mag zo veel mogelijk accounts aanmaken als je wil.

  Of het mag volgens de regels op dit forum weet ik niet maar via de volgende link kan er ingeschreven worden: GBBG|bitbillions – earn bitcoins here

  Nogmaals, ik zou er zeker naar kijken en inschrijven, het kost immers niets (alleen wat tijd om te klikken) en kan alleen maar opleveren !

  +500

  #120925
  Jerr
  Lid

  Hoe veel tijd heb je precies gestoken in die 0,3 BTC die je hebt gewonnen?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register