shopify site analytics

Adresverificatie belgie

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen Adresverificatie belgie

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #86940
  Pieterl
  Lid

  Beste,

  Ik ben reeds enige tijd bezig met Plus 500, en dit bevalt me beter dan verwacht.
  Ik heb nu een redelijke som bij elkaar gespaard en zou een stuk willen opnemen. Maar nu moet ik mijn adresverificatie nog doen. Mijn identiteit was geen enkel probleem maar adres wil niet lukken. Welk document kan ik vanuit belgie het beste gebruiken?
  Mijn electrabelfactuur blijkt niet goed genoeg te zijn.

  Wie kan me helpen? Alvast bedankt.

  +500

  #122479
  ikbener
  Lid

  Je kan er ook voor kiezen om een brief thuis gestuurd te krijgen met daar in een verificatiecode, die je dan moet in vullen op je rekening.

  #122480
  Pieterl
  Lid

  Ja maar dan moet je eerst updates controleren ( en bij mij ontbreekt het huisnummer) dus ik heb dat doorgegeven aan de klantendienst maar tot op heden nog geen verandering. Als ik nu mijn plus500 open krijg ik de melding dat ik nog 7 dagen de tijd heb om het knorde te brengen.

  #122481

  Bankafschrift werkte bij mij direct.ben trouwens ook van belgie.had trouwens ook meerdere keren facturen van gas,water gestuurd maar blijkbaar was het bestand te groot.dus misschien je kun het met een afschrift proberen?kan je trouwens handelen met jouw account?

  #122500
  Pieterl
  Lid

  Beste,

  Momenteel kan ik nog handelen maar voor een paar dagen, tegen dan moet mijn adresverificatie knorde zijn. Ik heb vandaag meermaals een bankafschrift van belfius doorgestuurd ( afgedrukt, en foto genomen van de volledige A4) en ik heb nogmaals een elektriciteitsfactuur doorgestuurd, beide zijn afgewezen. Ik weet echt niet meer wat ik kan opsturen.

  #122507
  Admin-D
  Lid

  Foto’s zijn vaak slecht van kwaliteit. Is er iemand in uw omgeving met een scanner wellicht?

  #122454
  miro03
  Bijdrager

  Heb ook tot 5-6 keer verschillende docs doorgestuurd. Steeds afgewezen. Daarna 1 van de eerder gestuurde docs nog eens ingescand en toen was het in orde. Ik kon meteen ook weer handelen.

  Gr.

  miro03

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register