shopify site analytics

2 accounts, long en short

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen 2 accounts, long en short

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst bijgewerkt op 4 jaren geleden door Jerr.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #88062

  Hallo weer allemaal,
  Ik en een goede kennis van me willen graag een weddenschap sluiten over de uitkomst van een koers na bijvoorbeeld een weekend (openen net voor sluitingstijd en dan vervolgens sluiten even na de opening de week daarop, want dan is er vaak een groot verschil). De winnaar kan zijn winst natuurlijk houden en we hebben afgesproken dat de winnaar het verlies van de verliezer ook kan dekken als het verschil bij opening hier groot genoeg voor is (bijvoorbeeld 3 keer zoveel als dat de verliezer verloren heeft, dankzij de leverage). Ik vroeg me echter af of dit niet te mooi voor woorden is en eigenlijk ook een methode is om bijna risicoloos geld te verdienen omdat het verschil bij opening meestal wel meerdere malen groter is dan je inzet vanwege de hefboom.
  Zitten hier regels aan en mag het eigenlijk wel?
  Groet, Ivan

  +500

  #124094
  Jerr
  Lid

  De winst van degene die juist zit is het verlies van degene die fout zit, grofweg gezien. Als je dan de verliezer wilt dekken met de winnaar kom je bedrogen uit, want vanwege de spread ben je dan eigenlijk gewoon geld aan je broker aan het geven.

  Als je gaat variëren met verschillende hefbomen op short/long is dat natuurlijk mooi als je een grotere hefboom hebt op de positie die juist is, maar dan ga je waarschijnlijk ook momenten tegenkomen waarop je verliezer groter is dan je winnaar.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Lost Password

Register