shopify site analytics

Share This Post

Cryptocurrency

Stijging Cryptomunten gaan maar door: ethereum 526 dollar en bitcoin 11.432 dollar

De stijging van cryptomunten gaan maar door en zojuist heeft de bitcoin een waarde bereikt van 11.432 dollar. Ethereum is ook flink gestegen naar een hoogtebedrag van 526 dollar.

Koerswaarde ethereum

ethereum grafiek

Zoals je hierboven kunt aflezen is de waarde van 1 ethereum flink gestegen. De cryptomunt was op 22 november nog maar 360 dollar waard en vandaag kwam de munt uiteindelijk rond de 500 dollar. De handelaars zijn allemaal bijzonder positief en vandaag bereikte de munt dus voor het eerst de 500 dollar grens.

Koerswaarde bitcoin

bitcoin grafiek

De bitcoin is binnen twaalf uur van 10.000 dollar naar een hoogterecord van 11.432 dollar gegaan. Het ziet ernaar dat de stijging aanhoud en dat de waarde van 1 bitcoin snel 100.000 dollar waard zal zijn. Het is overigens niet heel duidelijk wat precies de drijfveer achter deze flinke prijsstijging is.

Hoe kan ik zelf goedkoop ethereum en bicoin kopen?

De makkelijkste manier om zelf mee te profiteren van deze hoogterecords is om te handelen in CFD’s. Klik hier meer om meer uitleg te krijgen over CFD’s of bezoek onze Online Broker pagina om direct goedkoop te handelen in cryptomunten zonder al teveel risico.

Handel in CFD’s bij betrouwbare online brokers

Markets

Beleg in Bitcoin bij Markets

 

 

Plus500

 

arrow-14Gratis en zonder risico beleggen uitproberen? Start nu met een demoaccount!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register