shopify site analytics

Share This Post

Forex

Stapje terug door Gas en Euro.

Een tijdje geleden heb ik nog een stukje geschreven over dat (Aard) gas zo hip is. Nou van de week ging de koers hard onderuit en toen vond ik het wel een mooi moment om weer een paar contractjes op te pikken (long) timing was ronduit beroerd aangezien hij veel verder wegzakte en ik sinds 1 maand ook geen stoploss had ingegeven. (foei!) Daarnaast kon ik niet geloven dat de Euro onder de 1.40 zou zakken dus daar moest ik ook met mijn forex billetjes bloot. Met goud heb ik een groot deel weer goed gemaakt maar vorige week toch ruim 2000e verloren met Forex. Het weekend weer mijn hoofd leeg gekregen en ga weer beginnen met een schone lei (maandag).
Totale stand nu 8.525,98

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register