shopify site analytics

Share This Post

Forex

Scalping Ea + Resultaten + Sharing

Mijn volgende Blog,
De resultaten kunnen nu bekeken worden in het vorige blog. Totzover goed resultaat ben een dag ondereweg met 50 dollar, wat nu 66 dollar is geworden, hij heeft 17 trades op een rij groen geeindigd.

Ben aan het wachten wanneer hij een keer de stoploss van 50 pips zal raken, want dat hoord er ook bij natuurlijk.

Ben van plan wanneer ik mijn start bedrag verdubbeld heb, ook de lots te verdubbelen om met de behaalde winst, meer winst te maken.

Mischien is het met zo’n EA ook wel beter met een heel klein bedrag te beginnen en let it run.. Je kan natuurlijk nooit meer verliezen dan je inzet en door de inzet zo laag mogelijk te houden zal je win ratio zo hoog mogelijk zijn. Winst is natuurlijk oneindig in deze wereld(totdat je grote invloed op de koers hebt, denk ik).

Over het delen van deze EA, heb een paar pm’s gehad met de vraag of ik de EA wil delen met hun.
Ik weet natuurlijk dat op zulke forums in deze wereld veel goudzoekers zijn,(ben het misschien eerst zelf ook wel geweest:)) en ben zoals de meesten hier niet blij mee, ik ga hem zeker niet vrij op het www plaatsen. Voor degenen die erg belangstelling hebben….
Ben er nog niet over uit, heb zelf heel veel ea’s door de handen gehad, en zoals de meesten veel uurtjes voor het rechthoekige, lichtgevende schermpje gezeten, en wil niet dat de EA in handen komt van iemand die even een luchje schept in deze wereld zoals pokeraars of goudzoekers.
(Ik denk dat de meesten hier ook wel begrip voor hebben)
Ik wil hem eigenlijk eerst langer testen en aan kunnen tonen dat hij goed winstgevend is, voordat ik hem deel. Ik hoor de reacties wel:D
**************************************************************************
Update 12 Januari

Omdat veel trades goed gingen, heb ik de ea ook toegevoegd op de gbp/usd, daarna gingen 5 trades verkeerde kant op en hitte de stoploss. Later op de eur/usd werden er ook nog even 3 stoploss gehit.
Ben niet blij hiermee, had wel verwacht dat op den duur een stoploss gehit zou worden, maar dit ging wel heel snel. Ik denk dat ik mijn ea weer aan ga passen, zonder stoploss zullen de resultaten beter zijn.
Veel zeggen dat zonder stoploss heel gevaarlijk is wat helemaal niet zo hoeft te zijn. Met een goede moneymanagement komt het wel goed, meestal na 2-4 dagen keert de trend weer terug en wordt alsnog de tp gehit, nu wordt vaak de sl al gehit voordat het weer terug komt.

Ideeen zijn welkom..
****************************************************************************
Update 13 januari

Heb mij niet meer scalping ea verandert, ik heb een sleeptimer erin gestopt, hiermee kun je instellen om de hoeveel minuten hij een trade uitvoerd, ik heb om de 10 min ingesteld. Stoploss 150, Take profit 10, Staat nog op demo account, na goede winst, zal ik hem misschien morgen of overmorgen op live account plaatsen.
*****************************************************************************
update 24 januari

Ga toch mijn ea hier plaatsen, vind het zelf ook prettig als anderen dit doen. Ben van gedachten verandert 🙂

Update 3 februari
Heb de ea stop gezet, vind scalpen niet zo leuk meer, en heb betere ea gevonden die me meer ligt, check mijn andere blog!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register