shopify site analytics

Share This Post

Forex

Saaie eerste dag..

Vandaag was mijn eerste dag live traden.
Goed nieuw en slecht nieuws:

Het goede nieuws is dat ik geen verlies heb gemaakt, en belangrijker nog: ik heb me keurig aan m’n strategie gehouden.

Het slechte nieuws is dat ik geen een trade heb kunnen doen. Heb dus ook geen winst gemaakt..

Veel mensen zullen nu denken ‘hoe kan dit?’ dus dat zal ik even uitleggen. Mijn systeem gaf om 5.00u vanochtend een koopsignaal om long te gaan op de EUR/USD. Aangezien ik ‘pas’ om 8.00u begin met traden lag ik nog op één oor. Toen London open ging steeg de koers verder en bij de opening van New York werd er nog een schepje bovenop gegooid. De koers steeg zo hard en gelijkmatig dat er voor mij geen koopsignalen meer kwamen. Helaas want deze trade was 130 pips waard(voor de niet-traders onder ons: dit is veel!) en dat zou natuurlijk een masterlijke eerste trade zijn! Op andere markten/valutaparen had ik wellicht meer succes gehad, alleen ik focus me het eerste half jaar even alleen op de EUR/USD, daarna kijk ik of ik meerdere markten tegelijk ga traden.

Ook zullen veel mensen zich afvragen ‘was het dan geen saaie dag?’. Ja, qua traden wel, maar heb me online prima kunnen vermaken met m’n collega-traders.

Voor een grafische weergave moet je maar even op mn blog kijken:

www.TheHagueTradingRoom.nl

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register