shopify site analytics

Share This Post

Forex

Rustige week geweest met forex

In mijn vorige blog vertelde ik jullie al dat ik naar Frankrijk (Deauville) zou afreizen om een EPT pokertoernooi te gaan spelen. Die week ook maar 2 kleine trades opgezet en voordat ik het wist vlogen ze al door de stoploss heen en was ik 200e armer. Ik heb mij ook erg geconcentreerd op het pokertoernooi en met trots kan ik zeggen dat ik 44ste ben geworden en 13.600E als prijzengeld mee naar huis heb mogen nemen. Er zat misschien wat meer in als ik de laatste hand beter gespeeld had maar poker is net zoals forex. Soms doe je dingen die je beter niet had moeten doen.

Afgelopen maandag ben ik weer een beetje begonnen met handelen en heb ik nog een verlies van 200e bijgeschrijven en gisteren was het een ‘break even’ dagje. Vandaag begon de dag goed met paar trades op de Euro/Dollar en goud en pakte ik 600e terug. Momenteel heb ik nog 2 redelijke posities long in aardgas (5.40)(4.80) die nu in de min staan. Totale stand is nu 10.715.79e

Mijn eerste artikeltje over deze challenge is online gekomen en het 2de stukje zal ongetwijfeld snel volgen hier op forexfox:
https://www.forexfox.nl/forum/forex/3199-forex-miljonair-deel-i.html

Ik houd de Euro erg goed in de gaten op dit moment en aas om een grote long positie te openen aangezien ik niet verwacht dat die hard door de 1.40 heen beukt. Europa staat er slecht voor met landen zoals Spanje, Ierland en natuurlijk Griekenland maar de dollar is in mijn ogen te hard gestegen de afgelopen weken.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register