shopify site analytics

Share This Post

Top Broker

Ronaldo Bonus en Gratis Vliegticket bij Xtrade

ronaldo

Ontvang Ronaldo Bonus

Sinds maart van dit jaar is Christiano Ronaldo officieel ambassadeur voor Xtrade. Daarom voor alle Ronaldo fans (de mindere fans overigens ook) een speciale bonus van Xtrade.

Voor iedereen die een registratie doet ontvangt naast de 20 euro registratiebonus 77% bovenop het bedrag van alle stortingen in de eerste week!!

Als jij bijvoorbeeld vandaag 100 euro stort bij Xtrade ontvang je met de code RONALDO in het veld kassierbonus 77 euro!! Als je de volgende dag nog 200 euro stort krijg je 154 euro!! Dit geldt voor alle stortingen in de eerste 7 dagen!! Een bonus als deze is heel zeldzaam, dus profiteer van deze bonus met Ronaldo.

Om een winnaar te zijn heb je de juiste hulpmiddelen nodig. Online traden is niet anders. Daarom koos ik Xtrade – Christiano Ronaldo

Win een droomreis om Ronaldo live te zien in Madrid!!

madrid

Naast de Ronaldo Bonus van 77% voor elke storting in de eerste 7 dagen maak je ook nog is kans voor een GRATIS reis naar Madrid om Ronaldo live te zien in Madrid. Open hiervoor een tradingaccount en open twee trades met de Ronaldo Bonus voor je automatische deelname om kans te maken voor de reis. De loting loopt van 1 september tot 31 december. Elke maand wordt de gelukkige winnaar bekendgemaakt. Dubbele Bonus dus!

Win Droomreis naar Madrid

 

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register