shopify site analytics

Share This Post

Forex

Rommelig dagje

Goedenavond!
sorry voor de late reactie! Moet eerlijk zeggen dat ik nog even moet wennen aan deze site, zie bijv. nu net pas dat er 4 berichten onder mn 1e blog-posting staan.. Ook vandaag problemen met m’n broker (RBS) gehad (hebben jullie misschien al op het forum gelezen). Iets voor 15u long gegaan op de EUR/USD, kreeg een koopsignaal. Dit was net toen die in 5 min 8 pips omhoog vloog! En toen gebeurde het, ik zat er in en op het moment dat ik eruit wilde (53 pips winst) gaf mn broker aan dat er een storing was en dat ik niet meer kon handelen.. kon mn positie niet meer sluiten, en kon ook mn stoploss niet wijzigen.. Koers knalde daarna zelfs aardig hard door mn stoplos, maar werd niet uitgestopd en ik kon niks doen!! Goed k*t dus!

Achteraf viel het gelukkig mee, toen de storing over was bleek godzijdank dat hij toch had verkocht toen ik de 1e keer op positie sluiten klikte.. 53 pips dus. Helaas was dit over een klein deel van mn accountsize, dit omdat de markt zo overdreven volatiel was en ik m’n moneymanagement aardig gedisciplineerd toepas. Moest dus een ruimere stoploss hanteren vanwege de hoge volatiliteit, maximaal verlies van 1,5% dus dan maar een kleinere positie.

Heb deze trade gedaan op basis van het 5-13-62 trading systeem. Was eigenlijk mn eerste trade met dit systeem. Hiervoor werkte ik veel met MACD en verschillende EMA’s op basis van de 5min chart. Hierover later meer..

Ga komendetijd dit systeem uittesten. Morgen zal ik de trades wat gedetailleerder bloggen.

Ciao!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register