shopify site analytics

Reageer op: Plus 500 hoe betrouwbaar?

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen Plus 500 hoe betrouwbaar? Reageer op: Plus 500 hoe betrouwbaar?

#163634
Anoniem
Inactief

Hallo Jacob,

dank voor je reactie, ik wil er morgen nog even op reageren.
Nu even wat anders, wat mij onlangs is overkomen.

ik heb al vaker vreemde dingen op de site van Plus500 meegemaakt, neem nou dit voorval:

in de nacht van 8 op 9 november j.l. (USA verkiezingen) wil ik een verkooppositie op de DAX innemen,
echter er gebeurt niets, er wordt niets zichtbaar dus ik ga ervan uit dat vanwege de enorme volatiliteit het systeem mijn opdracht niet gepakt heeft.
2 minuten later lukt het mij wel een verkooppositie op de DAX in te nemen, welke ik later op de dag met een kleine winst hebt afgesloten.
Dan om 22.00 uur (sluitingstijd EU beurzen) schiet er letterlijk opeens een openstaande positie te voorschijn, welke ik niet meer kan sluiten. Ik schrok er van opeens een voor mij onbekende positie te zien. Bij nadere controle bleek het een verkooppositie op de DAX te zijn welke in de nacht geopend was.
Klaarblijkelijk heeft het systeem dus mijn eerste poging een verkooppositie op de DAX te openen wél geaccepteerd maar deze positie is nimmer zichtbaar geweest. Ik had dus een verkooppositie geopend zonder het te weten! De volgende dag heb ik deze positie met een kleine winst kunnen sluiten, maar het had ook heel anders kunnen lopen.

Heb Plus500 om uitleg gevraagd maar alleen maar onzin-antwoorden ontvangen, terwijl het probleem toch ernstig is. Wie wil er nu – zonder het te weten – een positie openen waarop je vervolgens geen zicht hebt? Zoiets is toch volkomen onverantwoord.
Later vroegen ze mij om een screenshot, maar hoe maakt je een screenshot van iets wat er niet is?

Benieuwd wat jij ervan vindt.

Jo

+500

Lost Password

Register