shopify site analytics

Reageer op: Plus 500 hoe betrouwbaar?

Home Forums Plus500 Forum Plus500 Algemeen Plus 500 hoe betrouwbaar? Reageer op: Plus 500 hoe betrouwbaar?

#163618
Anoniem
Inactief

Beste Admin en Martijn,

dank voor jullie reaktie.

Vraag aan Admin: waar lees ik in jullie risicowaarschuwing dat Plus500 variabele transactiekosten hanteert, waarbij de verschillen wel tot 400% kunnen oplopen?
Wat ik wél lees, in advertenties, is dat Plus500 0,27 cent hanteert (niet conform de werkelijkheid).
Noem jij dit correct?

Ik houd me aan de feiten en feit is dat:

Plus500 vermeldt dat een contract op de AEX 0,27 kost.
Plus500 hanteert varibale transactiekosten, dat is prima, maar vermeldt dat dan ook!

Als je bijv. 10 keer een kooppositie inneemt op de AEX, betaal je niet één keer 0,27 (indien wél, dan is het een toevalstreffer). Je betaalt ook wel eens minder dan 0,27 (ja, dat meld ik ook netjes).
De transactiekosten veranderen iedere seconde, dus waarom vermelden dat je 0,27 cent betaalt, dat is toch volslagen onzin! Het is maar net waar de teller stopt.

Zeggen dat een contract op de AEX 0,27 kost, mag alleen indien je dat als belegger ook daadwerkelijk betaalt en daarvan is hier geen sprake, dat weet iederen die bij Plus500 handelt. De tekst van Plus500 is dus wel degelijk misleidend.

Overigens Martin, wat mij opvalt is dat wanneer iemand – zoals ik – een onregelmatigheid aankaart, meteen als een loser wordt weggezet.
Iemand (grote) verliezen in de schoenen schuiven, alleen maar omdat hij/zij een onregelmatigheid aankaart, is niet alleen triest maar getuigt ook van kortzichtigheid.

Last but not least:
beste Admin, jij meent te moeten vermelden dat Plus500 sponsor is van Atletico Madrid.
Als eerste heb ik geen idee wat dit met mijn onderwerp (misleidende teksten) te maken heeft en ten tweede hoop ik niet dat je meent dat Plus500 vanwege haar sponsorschap van een voetbalclub een betrouwbare broker is, de FIFA wordt namelijk ook gesponsord…….

Met groet,

Jo

+500

Lost Password

Register