shopify site analytics

Share This Post

Forex

Paar mooie dagen gehad.

Hier weer een update van de 1M challenge. Vrijdag was een prachtige dag, er zou belangrijk nieuws komen vanuit Amerika (werkloosheid cijfer om half 3) en ik zat er helemaal klaar voor. Je zag al goed dat de dollar in waarde toenam en de verwachting dus zou zijn dat de werkloosheids cijfers zouden mee vallen. Ik heb zelf vaak de neiging om de andere kant op te kiezen omdat het al behoorlijk in de koers verwerkt zit (het positieve gevoel aangezien dollar meer waard werd de uren voor half 3). Ik heb 4 verschillende posities ingenomen voor half 3 van 100.000e per lot. Met een stoploss ingebouwd van 1.4250. Ik had in 3 trades een stopwinst ingegeven van 1.4319 omdat ik schijnbaar dacht dat de koers heen en weer zou gaan swingen na half 3. Klokslag half 3 schoot de koers 60 pips omhoog en tot mijn schik en domme fout ook door de stopwinst die ik al vast gelegd had.
Nieuwshandelen is een prachtig fenomeen en wil hier veel meer over leren en oefenen het is voor mij zo nieuw en zal ongetwijfeld hier fouten in maken en wil hier hard aan werken om dit bij te schaven. Gelukkig viel het kwartje de goede kant op en pakte met deze trades in een uur tijd bijna 1500e. Gas daarin tegen was mij minder gezind en verloor daar paar honderd euro op aangezien ze door de stoploss heen gingen.
Wel nog kleine trades gedaan in oa. Goud, AEX en de Dow. die allemaal een klein winstje mochten noteren.

Maandag niet zo heel veel trades gedaan maar wat ik deed veranderde in goud en dat is ook heerlijk en dan moet ik altijd oppassen dat ik niet door blijf handelen om het handelen. Dinsdagochtend nog short gegaan op de Euro die ook mooi uitpakte. Het zijn nog voornamelijk korte trades die ik doe (van gemiddeld genomen <1 uur) Totale stand voor de challenge [B] 4786.16 [/B] Bijna een rendement van 20% en daar kan je mij zelfs voor wakker maken.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register