shopify site analytics

Share This Post

Forex

Olie en Euro wat de klok slaat.

Een uurtje geleden wilde ik deze blog schrijven om jullie een update te geven en wilde ‘break even’ als titel meegeven. De hele dag bleef alles een beetje staan en had nog geen winst geboekt. De short positie in de Euro/Usd die ik voor het slapen gaan had ingenomen was had op 2 pips mijn stoploss gemist en uiteindelijk met een klein winstje afgesloten en in de ochtend wat bij gekocht (long Euro) en daar een winstje van 200e meegehaald.
Zo rond half 4 ben ik vandaag in de olie en aardgas gestapt (short) en dat was iets te vroeg. Een paar keer wat bij verkocht totdat ik met zo’n 800 vaatjes olie zat en ik ook nog short ging in de Euro aangezien ik op een rebounce naar beneden hoopte. Binnen een paar minuten (rond de klok van half 5) schoot de meter 700 euro in de min om bijna direct een daling in te zetten van 80 Pips (Olie). Met de handen op de knoppen wist ik paar posities af te sluiten om een winstje te pakken op Olie en dollar posities. De aardgas posities ( 5.920) heb ik nog steeds en staan nu op een verlies van 110e met 5000 contractjes.

De balans meter voor de challenge staat nu op 1.521,40e in de plus.

Ik wil nog even aangeven dat wat ik nu doe nog in de marge is (qua tijd en bankroll) met deze uitdaging en pas vanaf 18 januari harder wil gaan knallen en meer structuur ga aanbrengen. Dan zal ik ook veel meer uren per dag achter de PC zitten om mij helemaal te richten op het Forex handelen.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register