shopify site analytics

Share This Post

Forex

Nieuwe M.M. strategie.

Nou zoals in mijn vorig blog te lezen valt ben ik met een nieuwe strategie begonnen en daar zit eigenlijk ook voor het eerst een Money Management in verwerkt, ja ben overstag, het is wel belangrijk om dat te hebben.Ik zet nu degelijke SL’ in het begin van de trade met niet meer 25 tot 35 pips van opening af , die 10 pips verschil ligt eraan wanneer ik open en hoever hij van support/resistance afligt maar zet zeker niet meer dan 35 pips eventueel verlies op het spel.

De TP ligt tussen de 50 en 75 pips en ook daar hangt het ervanaf hoe en wat en wanneer ik open , maar TP is meer een richtlijn voor mij en de SL een winst lijn , die zet ik op den duur wel in de plus als de trade goed gaat en als ik het niet vergeet zoals vandaag maarja dat was eigenschuld .

Zoals jullie kunnen lezen komt er een Noordelijke ontmoeting en de plannen worden binnenkort verder uit gewerkt denk ik en dat zal wel goedkomen .
Viva en ik hebben op skype wat plannen doorgesproken erover en zullen dat binnenkort weer gaan doen lijkt mij .
Maar zoals het vaak gaat als je begint te denken komen er steeds weer plannen bij en dat was nu niet anders:) maar daarover later wel meer denk ik 🙂
Ook dat moeten we wat bespreken maar was wel weer stof tot nadenken:)

Opzich niet ontevreden over de afgelopen week , merk wel dat het traden nu rustiger gaat en niet teveel posities open maar 1 tot 3 per dag dat lijk mij wat beter dan 10 zoals nog eens gebeurde met wat vervelende gevolgen:)
Wil per week minimaal 25 pips winst maken , lijkt niet veel en is het ook niet maar wel haalbaar wat mij dan weer belet om meerdere trades te openen om toch wel een hogere target tehalen wat vaak de mist in ging.
Liever 1 goede winstgevende trade dan 10 mogelijke verliezen en dan uit wanhoop of frustratie meer op het spel zetten dan goed is dat heb ik wel wat afgeleerd:)

Nou dit was het voor dit blog op naar een leuk en ontspannend forex weekje en dat de eur/usd maar flink mag zakken 😉

Mvg,
Egbert

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register