shopify site analytics

Share This Post

Forex

Na regen komt zonneschijn

Gister was echt een topdag. Twee trades gedaan (één op elke account). Account 1. 76,4 pips en account 2. 39,8 pips, samen dus goed voor 106,2 pips! De EUR/USD zit de hele dag al in een mooie stijgende trend. Ik kon gisterochtend om 10.00u op deze geldtrein stappen. Achteraf had ik met account 1 mijn orginele profit target van 150 pips ruimschoots kunnen halen.. Helaas kwam toch de angst om m’n winst kwijt te raken en heb ik te vroeg verkocht. Blijft lastig die lange ritten maar hier leer ik natuurlijk wel weer van en werk hier dan ook weer aan om zo steeds langer een trend te kunnen pakken. Al met al een mooie score!
Anyway, na afgelopen vrijdag, wat mijn lastigste trading dag ooit was, was dit een van mijn mooiste dagen tot nu toe. Één fout dus door te vroeg te verkopen, maar voor de rest alles perfect als een robot uitgevoerd.

Ik merk echt dat ik vooruitgang boek en elke week beter word in deze topsport. Vooral na vorige vrijdag voelde ik me erg sterk doordat ik zo’n lastige dag toch goed doorstaan heb, zowel mentaal als verlies in m’n account. Mijn constante zelfanalyse en verbetering werken dus echt. Dat motiveert enorm!

www.TheHagueTradingRoom.nl

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register