shopify site analytics

Share This Post

Forex

Mijn gevoel zegt; we are going Down!

Half 1 in de nacht van dinsdag op woensdag 19 mei in het prachtige jaar 2010. Het jaar waarin in 40 wordt en mijn lijstje van dromen hard aan het afwerken ben. Aangezien dit mij een behoorlijke duit kost wil ik natuurlijk ook flink bij verdienen en tot op heden draai ik een geweldig jaar met de beurs en forex. Ik kan niet slapen en dan lees ik diverse financiele sites en fora en daar word ik meestal rustig van en dan val ik lekker in slaap.
Zoals jullie wel weten ben ik een “bear” en negatief ingesteld op de financiele markten en ik voel aan mijn wateren dat het de verkeerde kant op gaat. Ik krijg diverse tekenen en geloof er persoonlijk heilig in en deze nacht ga ik alvast wat posities innemen en morgen ga ik ook diverse grote put opties kopen op indices.

Ik neem nu een enorme positie in van 1000 contracten USA VS30 op plus500 op de koers van: 10435 met een SL op 11000 en SW op 9500, die ik waarschijnlijk nog regelmatig ga aanpassen (zal daar een melding van maken) mocht ik goed zitten dan zit ik op rozen en mis ik hier compleet de boot dan kan ik bijna weer opnieuw beginnen.

Allemaal mooie cijfers maar de Dow toch nog 700 down vanaf de high afgelopen weken. Het kraakt hier in Europa enorm en in Amerika zullen zo ook nog een paar mummie’s gevonden gaan worden. Hang on there, it will be a bumpy ride down. In mijn tijdspanne ga ik er vanuit dat ik voor 2 juli gelijk ga krijgen. 🙂

Let op dit is mijn persoonlijke gevoel en doe dit niet na!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register