shopify site analytics

Share This Post

Forex

Mijn eerste week Forex!

Ik dacht laat ik maar eens een blogje schrijven over mijn eerste week forex.
Ten eerste wil iedereen bedanken voor al het advies en de vriendelijke ontvangsten die je krijgt. Iedereen is voor zover ik weet word iedereen als gelijk beschouwt, behalve het ongeval wat vandaag onze community heeft gevonden. Ik noem geen namen.

Mijn trades gingen in het begin zeer slecht, zat vooral wat aan te kloten. En vanaf dinsdag begon ik steeds vaker goede trades te hebben door newstrading en naar Candlesticks te kijken. Met mijn record trade van €297.31. Dit was op de dag dat FED met hun uitspraak kwam.

Ik was long gegaan op 1.4031 en door mijn tp eruit gestapt op 1.4066.

Hierna begon ik mezelf voor te bereiden op het traden met een live account. Dus telkens met maar 5-10% van mijn account te traden. Hier begon ik ook zeer roekeloos te worden. Ik zag steeds meer slechte trades gebeuren. Gewoon zeer impulsief en dom gedrag. Dus als iemand even hier heen kan komen en mij een paar klappen kan geven?

Ben de 18de jarig, dus hoop ik dat ik nog even wat geld binnen kan halen om een boek of 2 te kopen over Forex. Die ik dan fijn in de bus en trein reis kan lezen.

Ook zit ik te denken om over te stappen naar Markets.com. Doordat Plus500 toch beperkt is. Ik kan geen trendlines, support levels of iets dergelijks tekenen. En er is ook geen optie voor Fibonnaci.

iedereen zeer bedankt!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register