shopify site analytics

Share This Post

Forex

Met 131,5 pips week 48 in.

Vandaag was een mooie dag. Zoals je links kunt zien staan beide accounts in de plus. YESS EINDELIJK!
Op m’n hoofd account (acocunt 1) ben ik deze maand van -10% naar +1% rendement gegaan. Sinds vorige week heb ik er een 2e account bij waar ik met een iets andere versie van m’n strategie trade. Deze versie heeft meer winnende trades, wat alleen mentaal al erg fijn is.

Vandaag met account 1 begonnen met een verliezende trade (-41,1 pips), gevolgd door een winnende trade (+92,3 pips). Deze winnende trade heb ik eigenlijk te vroeg gesloten.. Ik wilde dit aantal pips niet meer laten gaan omdat ik hiermee eindelijk in de plus zou komen te staan. Gemengde gevoelens dus over die trade.

Op account 2 had ik 2x een winner, eenmaal +40,1 pips, en eenmaal 40,2 pips.

Al met al een mooie dag dus.

www.TheHagueTradingRoom.nl

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register