shopify site analytics

VoZz

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 30)
 • Auteur
  Berichten
 • #122819
  VoZz
  Lid

  @Jerr 45139 wrote:

  Ik heb je helaas niet helemaal juist of volledig geÁ¯nformeerd, maar ben door eigen ervaring nu een stukje wijzer.

  Op zich staat alle informatie hier (incl. verloopdata), maar ik heb het ook een paar keer moeten lezen en navragen voordat ik het goed begreep:

  Vervaldatum van een CFD op het MT4-platform

  – Je kunt de posities uiteraard tot aan de sluitingsdatum zelf handmatig sluiten
  – Doe je dit niet, dan wordt de positie door Markets tegen de marktprijs gesloten
  – Als je een paar dagen (dit is mij nog wel vaag, op de site staat 3-5 dagen) voor het verlopen van de CFD een positie opent, krijg je te maken met rollover. Je opent dan in principe al een positie voor de nieuwe CFD. De winst/het verlies van jouw positie op de verloopdatum wordt doorgerekend in je swap, en bij de kolom winst/verlies krijg je het verschil tussen jouw openingsprijs/huidige prijs te zien.

  In jouw voorbeeld van een positie Amsterdam25 zal de $20 winst terug te zien zijn in de Swap, en in de kolom Winst de winst/het verlies aan de hand van jouw openingsprijs en de huidige marktprijs. Als je de AEX hebt gekocht en de nieuwe CFD opent hoger dan heb je dus $20 winst in swap, plus winst in de positie. Opent de nieuwe CFD lager dan heb je nog steeds de $20 winst van de sluitingsprijs van de oude CFD, maar zal de positie op verlies staan.

  Ik print voortaan even een lijstje uit met de verloopdata zodat ik ze zelf in de gaten kan houden. Als ik er in de uitleg hierboven nog steeds naast zit sta ik uiteraard open voor verbetering 🙂

  Volgens mij staat er juist dat er in die 3 – 5 dagen voordat de CFD verloopt je geen positie meer kan openen in de oude CFD.

  Helemaal onderaan de pagina waarnaar je gelinkt hebt staat :

  * Let op: als CFD’s vervallen, worden deze naar een nieuw contract met een andere koers doorgerold. Dit wordt gedaan aan de hand van het schema op deze pagina en gebeurt op alle platforms. Het koersverschil tussen het vervallen CFD en het nieuwe CFD wordt op uw account bij- of afgeschreven voor de open positie(s) die u hebt. Uw vermogen wordt hierdoor niet beÁ¯nvloed. De bestaande order(s) (stop, limit, entry stop en entry limit) wordt/worden door de opening van het nieuwe contract in werking gesteld en tegen de nieuwe marktkoers uitgevoerd.

  Dus volgens mij maakt het niet uit wanneer je je positie hebt geopend, zolang je hem niet sluit krijg je automatisch te maken met de rollover. Correct me if Im wrong?

  +500

  #122964
  VoZz
  Lid

  Ok, maar in het geval van Plus500 verloopt hij vrij snel toch? Ik keek gisteren in ieder geval en de verloopdatum was vandaag. Ik zal me dan maar eens verdiepen in hoe dat werkt met opties. Mocht je een goede tip hebben voor een goed stuk tekst hierover dan hoor ik het graag.

  #120772
  VoZz
  Lid

  Topactie weer. Eyes ready to be openend 🙂

  #119240
  VoZz
  Lid

  Same here, niet beschikbaar. Lijkt alsof ze Mt. Gox hebben omgewisseld voor BTC-e. Staat ook niet meer op de Plus500 site. //www.plus500.nl/AllInstruments/AllInstruments.aspx

  #116966
  VoZz
  Lid

  @Nemrah 37165 wrote:

  Ik zelf heb gewoon BTC bij bitonic.nl gekocht en dit op btc-e.com omgezet naar LTC.

  Wel omslachtig maar toch wel weer snel gedaan.

  Was er een stap waarbij je lang moest wachten, zoals bij het kopen van de BTC? Of kreeg je ze direct?

  #116383
  VoZz
  Lid

  Deze actie werkt ook als je een euro account aanmaakt?

  #116391
  VoZz
  Lid

  OK. Tnx 😉

  #110844
  VoZz
  Lid

  Hele mooie actie.
  Ik zie alleen nergens meer een datum staan. Aangezien de actie nog prominent op de site staat loopt hij nog steeds? Tot wanneer?

  #109763
  VoZz
  Lid

  Ik ga voor 306,64.

  #107870
  VoZz
  Lid

  21.400

  #107836
  VoZz
  Lid

  Wat gebeurt er naar verwachting dan met de euro? Is het verstandig om alvast (een deel) van je euro’s in een andere valuta te steken? Of is hier eigenlijk niets over te zeggen?

  #103989
  VoZz
  Lid

  101,40 wordt het

  #94703
  VoZz
  Lid

  @Sum 9646 wrote:

  Toen ik mijn eerste no-deposit bonus ontving van plus500 (de bekende 20 euro) kreeg ik ook geen mailtje, alleen een sms.
  De bonussen die ze later aanboden kreeg ik zowel per mail als per sms toegestuurd.

  Je hebt gelijk dat je nergens de expiry datum kunt terugvinden. Daar liep ik ook tegenaan, want ik wist niet eens dat die datum er was en nadat ik een poosje niet was ingelogd, was mijn bonus verlopen 🙁

  Echter ben ik erachter gekomen dat je via de mail deze datum kunt opvragen. Bij mijn volgende bonus heb ik ze direct een mail gestuurd en kreeg ik dezelfde dag een antwoord met de datum tot op de minuut nauwkeurig.

  Het is dus niet zo dat ze die uit hun mouw schudden, maar ik vind wel dat ze deze datum horen te vermelden in het bonusgedeelte van je account, zodat je van tevoren exact weet waar je aan toe bent.

  Ja dat is het punt ook een beetje, dat er nergens wordt gesproken over een expiry date, pas als je er achter komt dat hij dus wel verloopt. Als ik dat had geweten had ik misschien helemaal niet meer gestort. Maar goed misschien had ik daar dan eerst achteraan moeten gaan. Al vind ik wel dat ze die datum gewoon moeten in bouwen in het bonus schermpje. Het wordt in ieder geval niets meer helaas, want 1 Maart ga ik niet halen : >

  #94679
  VoZz
  Lid

  Nou ik kreeg die bonus dus, ik moest nog wel storten want er stond niets meer op. De bonus is voor mij aardig hoog en ik verwachte hem ook niet heel snel vrij te spelen, maar ik dacht als ik het jaar door zo een beetje blijf spelen, dan haal ik het vanzelf een keer.
  Alleen hebben ze hem nu al tot twee keer toe weer weggehaald, eerste keer was al binnen 2 weken, ik was op 10% ongeveer en de tweede keer was ik niet veel verder, maar stond er niet meer zoveel op en was ik een tijdje inactief geweest.

  Vind het een beetje raar dat er nergens een expiration date te vinden is en ik de mail die ze beweren naast de sms gestuurd te hebben niet heb gehad.
  Ze hebben de bonus van mij er nu weer ingezet, alleen moet ik hem clearen voor 1 maart, wat me dus nooit gaat lukken.
  Daarom vroeg ik me dus af of degene die ook wel eens zo’n sms hebben ontvangen er ook een mailtje bij hebben ontvangen, want ik geloof ze niet helemaal en ze lijken de expiry dates zo uit hun mouw te schudden.

  #94046
  VoZz
  Lid

  Hallo Jaron, ik had de mail inderdaad niet ontvangen, maar inmiddels de tweede wel.
  Het is nu voor elkaar. Bedankt voor je moeite!

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 30)

Lost Password

Register